Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 32 m² bez realitkyU Kamýku, Praha - Kamýk

U Kamýku, Praha - KamýkVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Pronajmu krásný slunný byt na Praze 4 - Kamýku ve 4. patře novostavby. Byt byl původně určen jako 1kk avšak spací část byla oddělena tenkou stěnou. V předsíni je velká šatní skříň, z hlavní mísnosti vchod do komory s oknem, kde je pračka a lednice. Ze spací části vchod do šatny. Kuchyňská linka nová s dostatečným úložným prostorem. Prostorná koupelna se sprchovým koutem. Byt je situován směrem od hlavní silnice, takže je velmi tichý. Okna (francouzské okno + velké protipožární) situována na východ. Parkování před domem. V blízkosti obchody, obchodní centrum, nemocnice, nedaleko les (Kunratický, Modřanská rokle). Snadná dostupnost MHD. Do centra (Václavské nám) cca 25 min. MHD.

Rent a beautiful sunny apartment in Prague 4 - Kamyk on the 4th floor of the new building. The apartment was originally designed as 1kk but the sleeping area was separated by a thin wall. In the hall is a large wardrobe, from the main room entrance to the chamber (with window), where is a washing machine and refrigerator. From the sleeping area, enter the dressing room. New kitchen with sufficient storage space. Spacious bathroom with shower corner. The apartment is situated away from the main road, so it is very quiet. Windows (one French window + fire protection window) facing east. Parking in front of the building. Close to shops, shopping center, hospital, nearby forest (Kunratický, Modřanská rokle). Easy access to public transport. To the city center (Wenceslas Square) about 25 min. by PT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565567
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2019
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.