Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyFráni Šrámka, Praha - Smíchov

Fráni Šrámka, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Hezký prosluněný byt se nachází na 4.poschodí zděného domu v poklidné části Prahy 5.Byt je částečně zařízen. V kuchyni se nachází lednice s mrazničkou,vařič. V koupelně se nachází rohová vana , pračka. Možnost použít podkroví. Dřevěná podlaha. Dům je skvěle lokalizován poblíž Husových sadů , s možností parkování před domem a zárověň 10 minut od Anděla.

Beautiful sunny apartment is located on the 5th floor of a brick house in a quiet part of Prague 5 - Smichov, Frani Sramka street. The apartment is unfurnished and its area is 63.8 sqm. The kitchen is equipped with fridge / freezer and cooker. In the bathroom there is a corner bathtub, a toilet and a washing machine. Possibility of using a cellar. Wooden floor and tiles. The house is situated in a quiet location with good civic amenities. Excellent transport accessibility by car and public transport. Near the house there is Husovy Sady park, an ideal place for sport and relaxation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu56560
Dispozice2+1
Podlaží4
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.