Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyPlatanová, Louny - Louny, Ústecký kraj

Platanová, Louny - Louny, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Řadový dům se nachází ve vyhledávané čtvrti Zahradní město - Louny východ. Lokalita je dostupná městskou hromadnou dopravou a vzdálenost do prahy je 30 min po R7. V těsné blízkosti se nachází nákupní centrum, ZŠ a MŠ. Město Louny se nachází na úpatí Českého středohoří s možností mnohačetných výletů a poznávání.

Před domem se nachází parkovací stání až pro 2 auta, ze kterého se vchází přímo do domu. Přízemí je rozděleno na vchodovou část s WC a šatním prostorem a obytnou část. Tu tvoří otevřený prostor s kuchyní a výhledem na ulici, jídelní část a obývací část s krbovými kamny a stupem na terasu. Stěna obývací části a komín jsou obloženy pravými pálenými cihlami. Celé přízemí má plovoucí kvalitní vyhřívanou podlahu, kterou uvítáte zejména v zimním období. Uprostřed místnosti se nachází dřevěné schodiště s vestavěnou skříní pod schodištěm. Terasa je situována na východ, zastřešena pergolou a po celé odpoledne je chráněna stínem domu a nabízí tak příjemné prostředí i v letních parnech.

V prvním patře se nachází prostorná koupelna s vyhřívanou elektrickou podlahou, ve které najdete sprchový kout, toaletu, vanu a dostatek prostoru pro umístění pračky i sušičky. Dále se zde nachází 2 místnosti - ložnice s vestavěnou skříní situovanou směrem do ulice a prostorný pokoj se dvěma okny a francouzským oknem nad terasou situovanou do zahrady.

Ve druhém patře najdete ateliér (další pokoj) se dvěma vstupy do nižších podkrovních částí místnosti řešených jako úložné prostory. Tato podkrovní část je prosvětlena třemi střešními okny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565606
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
Plocha pozemku61
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.