Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 129 m² bez realitkySkuteckého, Praha - Řepy

Skuteckého, Praha - Řepy
Cena5 660 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 004 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji atypický, dvougenerační, družstevní, panelový byt 4+1 s celkovou rozlohou 129,20 m². Součástí je lodžie, sklepní kóje a garážové stání. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí. Zadní vchod domu je bezbariérový. Součástí bytu je vstupní chodba, z které se vchází do prostorného obývacího pokoje situovaný na jižní stranu se vstupem na lodžii. Na obývací pokoj navazuje kuchyně. V bytě je k dispozici koupelna a dvě WC v původním stavu. Na západní stranu jsou orientovány tři ložnice a praktická komora. Je zde místo pro vybudování druhé koupelny. Byt je perfektně dispozičně řešený i na přestavbu dvou bytových jednotek. V bytě proběhla rekonstrukce plastových oken. Před hlavním vchodem do bytu je odkoupena část chodby ze společných prostor domu k přístavbě další chodby vhodné k vybudování např. úschovně kol.

V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost včetně školky, školy, několika obchodů, restaurací, poliklinika, Hornbach, Lidl. V okolí se nachází lesopark Řepy vhodné na procházky a sport.

Dopravní dostupnost: U domu se nachází zastávka autobusu K Trninám – odtuď 14 min. metro A Petřiny nebo 10 min. pěšky na zastávku Slánska a odtuď 7 min. metro A Nemocnice Motol, Metro B Stodůlky 7 min., tram. 20 min. do centra.

Nesplacená částka je 780 000,- Kč. Po zaplacení je možný převod do OV. Celková cena za byt včetně garážového stání je 6 440 000,- Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565638
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha129
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.