Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Varšavská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Praha, nabízíme elegantní moderní byt 2+1 k pronájmu. Citlivě zrekonstruovaný a zařízený byt se nachází ve třetím patře renovovaného činžovního domu s výtahem, v oblíbené části Vinohrad, v ulici Varšavská. Interiér bytu disponuje kompletně zařízenou moderní kuchyní s jídelním prostorem a útulným balkonem s výhledem do vnitrobloku, do zeleně. Kuchyně vybavena včetně kvalitních elektrospotřebičů (indukční varná deska, myčka, trouba, lednice s mrazničkou). Dále je zde obývací pokoj, ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta. K dispozici je také pračka.

Moderní bydlení v rezidenční oblasti, v centru města. Kompletní občanská vybavenost. V okolí mnoho příjemných restaurací, kaváren. V pěší dostupnosti Náměstí Míru. Skvělá dopravní dostupnost (metro A či tramvajová zastávka nedaleko). V okolí zeleň.

Můžete mě kontaktovat na +420 773 893 311

Newly reconstructed, elite apartment situated in the heart of Vinohrady - one of the best areas in Prague. Carefully designed for maximum comfort. The apartment is on the third floor, which allows you to enjoy the greenery from the balcony area.

High ceilings, under-floor heating in the kitchen and bathroom, best German quality cooker, oven, washing machine, dishwasher, specially designed wooden wardrobe plus best-quality Austrian lighting makes this apartment one of a kind.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565700
Dispozice2+1
Dostupné od24. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha62
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.