Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyMárova, Praha - Stodůlky

Márova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji čtyři roky starý byt o dispozici 1+kk s balkonem v ulici Márova v Praze Stodůlkách. Prostor v bytě je rozdělen do hlavní obývací místnosti s kuchyní (20,9 m²), předsíně (4,9 m²), koupelny se sprchovým koutem (3,3 m²) a balkonu (7,9 m²). Celková rozloha bytu je tedy 37 m². Díky tomu, že kuchyně není nijak oddělená, působí byt příjemně prostorně. Byt je ve výborném stavu, není třeba rekonstrukce, případně jen vymalovat. Velkou výhodou je umístění bytu v 6. patře – z balkonu je krásný výhled na kopec Vidoule , staré Stodůlky a velkou část Prahy. Dále byt prodáváme s neocenitelně praktickou, na míru vyrobenou vestavnou skříní (v předsíni) a prakticky nezničitelnou žulovou kuchyňskou linkou.

V bytě jsou dřevěná okna, hlavní dvoukřídlé francouzské okno vedoucí na balkon je situováno na východ, byt je tak světlý, ale v létě v něm nebývá horko. Podlaha je plovoucí laminátová v příjemně světlých barvách. Neocenitelné jsou odhlučňovací stěny, díky nimž do bytu nepronikají zvuky od sousedů. Poloha bytu zajistí, že téměř vůbec není třeba topit – dokonce i po většinu zimy je uvnitř příjemně i s vypnutým topením. S tím souvisí nízké měsíční výdaje, dohromady se jedná přibližně o 2000 Kč (+ 300 Kč internet).

K bytu nenáleží sklepní kóje ani parkovací stání, obojí však lze případně přikoupit. Parkovat je zcela bezproblémově a zdarma možné před domem.

Uprostřed bloku domů se nachází dvůr s opečovávanou okrasnou zahradou a lavičkami, který je pro obyvatele volně přístupný. V bezprostředním okolí je stará část Stodůlek, les, dvůr Háje, přibližně 15 minut chůze od domu se nachází kopec Vidoule a park Cibulka, za 20 minut pohodlně dojdete do Prokopského údolí. 5 minut vám zabere cesta do Lidlu, 7 minut do Kauflandu, 10 minut do Alberta. Snadná je i dopravní dostupnost, jelikož se v blízkosti nacházejí tři autobusové zastávky. Autobusem se dostanete za 5 až 10 minut na metro B - Nové Butovice nebo A – Nemocnice Motol. Přibližně 30 metrů od domu je dětské hřiště. V okolí se nachází i několik školek a škol, OC Lužiny, OC Luka, restaurace U Petrů a další.

Byt je zatížen hypotékou, která bude splacena z jeho prodeje - nemovitost tedy lze financovat i hypotečním úvěrem. K nastěhování od října.

Volejte, prosím, po třetí hodině odpolední, případně pište SMS nebo mail.

Tel: 774 235 639.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565791
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.