Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyFryčovická, Praha - Letňany

Fryčovická, Praha - Letňany
Měsíční nájemné15 700 Kč


Nabízíme nový moderně zařízený byt 2+kk v Praze 9 Letňanech k dlouhodobému pronájmu (min. jeden rok). Byt je umístěn přímo na zastávce Fryčovická, 3 min. autobusem od metra C Letňany, 10-15 min. autobusem od metra B (Vysočanská, Palmovka) s velice dobrou dopravní dostupností a výbornou občanskou vybaveností. Byt je orientován na jih s velkými francouzskými okny; je celoročně příjemně prosvětlený a teplý. Je kompletně zařízený včetně kuchyňské linky se spotřebiči, pračky, vestavěných skříní (šatna, předsíň), rozkládací pohovky a postele v ložnici (160cm x 200cm). V místnostech jsou plovoucí podlahy; v koupelně, na záchodě a v předsíni je dlažba, na plastových oknech jsou namontovány žaluzie.

Byt má samostatný ohřev teplé vody a samostatné přímotopové elektrické (akumulační) vytápění s nastavitelnou teplotou v jednotlivých pokojích a v koupelně.

V ceně je zahrnutý nájem, poplatky za služby spojené s užívaním bytu, digitální kabelová televize (kolem 40 programů) a připojení na internet (2 Mbit/s). Poplatky za vodu a elektrickou energii jsou placeny současně s nájemným a vyúčtovány jednou ročně.

Více info a fotek na: http://ubytko.srdiecko.net

V případě zájmu pište na e-mailovou adresu: peter.toth@amdocs.com nebo pošlete SMS na telefon: 608.930.373 (pondelí až pátek od 10.00 - 17.00 hod.).

Zavolám zpět.

K nastěhování: 01/08/2008

New and fully furnished high standard apartment 2+kk in Prague 9 Letňany is offered for long term rent (at least one year). The apartment is situated on the ninth floor near to bus stop Fryčovická, 3 min. by bus from the C subway station Letňany, 10-15 min. by bus from subway stations B (Vysočanská, Palmovka) with very good traffic accessibility and excellent civic amenities. The apartment is south oriented with big French windows; it is pleasantly bright and warm the whole year. Well proportioned open plan modern kitchen is completely equipped with appliances furthermore the apartment is equipped with washing machine, built-in cabinets (walk-in wardrobe, entrance hall), folding couch and bed in the bedroom (160cm x 200cm). Well sized living room and bedroom floors are covered with laminate parquet; entrance hall, bathroom and toilet are covered with tiles. Each window in the apartment is louvered.

The apartment has individual electric water heating and independent electric heating with separated temperature adjustment in each room and bathroom.

All common charges are included in the rent together with digital cable TV connection (around 40 channels) and internet connection (2Mbit/s). Water and electricity charges are paid separately in advance each month together with the rent.

For more info and photos visit: http://ubytko.srdiecko.net

In case of interest please send a mail to: peter.toth@amdocs.com or send an SMS to: +420.608.930.373 (Monday till Friday from 10 a.m. till 5 p.m.).

I will call back.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5658
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha60
Podlaží9
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.