Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyV Průčelí, Praha - Chodov

V Průčelí, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 733 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Krásný, nadstandardně prostorný byt o původní dispozici 3+1/L 83 m2 byl cca před 5 lety zrekonstruován a zvětšen o komoru, která byla v bytě. Touto přestavbou vznikl byt 3+kk/L s velkým obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem a jídelnou se vstupem na zasklenou lodžii. Vestavné patro, které je v obývacím pokoji, se dá snadno demontovat. Ložnice ( 2 pokoje ) jsou na naprosto opačné straně bytu, takže jsou oddělené od případného ruchu ve společné části bytu. Obě ložnice(pokoje) jsou dostatečně prostorné a vzhledem ke sluníčku, mají elektrické předokenní žaluzie. Celým bytem vede velká chodba, ve které jsou situované prostorné šatní skříně, které ani tak neubírají na prostoru.

V chodbě je též vybudovaná komora pro pračku a sušičku. V koupelně je sprchový kout, WC zvlášť. Jádro je rekonstruované.

Tento byt je vhodný pro rodinu, která chce bydlet v blízkosti veškeré infrastruktury(metro Opatov),školy školky, obchody, lékaři a přitom kousek od přírody - Hostivařská přehrada.

Byt je v družstevním vlastnictví v domě po kompletní rekonstrukci se 2 výtahy a nejde tedy zastavit na hypotéku. Družstvo bez dluhů a perfektně fungující. Každopádně je možné financování hypotékou se zastavením jiné nemovitosti. Při rychlém jednání a platbě bez úvěru, možná sleva.

Prohlídky bytu po dohodě ve všední den po 17 hod, o víkendu kdykoliv.

Prosím pouze vážné a seriozní zájemce! NE RK A ZPROSTŘEDKOVATELE!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565949
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha84
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.