Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyKollárova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Kollárova, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 445 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji slunný cihlový byt 3+kk v osobním vlastnictví o podlahové ploše 70m2. K bytu náleží lodžie orientovaná na západ s výhledem na travnatý dvůr (1081 m2), který je ve společném vlastnictví s okolními domy a je k užívání pouze vlastníkům bytových jednotek. K bytu náleží také sklepní kóje.

Byt se nachází ve zděném domě, který má celkem 11 bytových jednotek. Celý dům vč. prodávaného bytu prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2007 a díky své dispozici poskytuje dostatek slunečního svitu po celý den.

Po vstupu do bytu se po pravé straně nachází prostorná koupelna s rohovou vanou, na kterou navazuje lodžie. Z chodby se vstupuje do ložnice, která je orientována na SZ. Z chodby se dále vchází do obývacího pokoje, na který navazuje slunná kuchyň, vše s orientací na JV. Z obývacího pokoje se dále vstupuje do prostorného dětského pokoje.

Byt je opatřen plastovými okny se žaluziemi, podlahy jsou plovoucí, v koupelně a na chodbě je dlažba. Koupelna je navíc vybavena elektrickým podlahovým vytápěním.

Kuchyňská linka vč. sklokeramické varné desky, horkovzdušné trouby, myčky, kombinované ledničky s mrazákem a mikrovlnnou troubou v bytě zůstávají, ostatní úložné skříně po dohodě.

V místě je kompletní občanská vybavenost – mateřská a základní škola přes ulici, supermarkety 3 minuty pěšky, autobusové zastávky, sportovní centrum, pošta i lékaři nedaleko. Historické centrum Berouna je vzdáleno 10 minut chůze. Parkování v okolí bez problémů.

Na EXIT 18 dálnice D5 se autem od domu dostanete do 3 minut, Prahy - Zličín je vzdálena ca 15 minut, Praha – Nové Butovice 20 minut jízdy autem, autobusové a vlakové spojení výtečné. V okolí se nachází krásné křivoklátské lesy, stezky pro cyklisty a jiná sportovní vyžití.

Cena je včetně právních služeb a advokátní úschovy peněz. Byt je určen k přímému prodeji, realitní kanceláře a makléři prosím nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565987
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.