Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 18 m² bez realitkyKrásova, Praha - Žižkov

Krásova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Hledáte příjemné bydlení v klidné centrální části Prahy! K dispozici máme nově zrekonstruované garzonky na Praze 3, v blízkosti Riegrových sadů a Jiřího z Poděbrad (linka metra a tramvaje), nebo 4 minuty chůze na zastávku tramvaje Husinecká. Nabízíme nově zařízený soukromý pokoj o velikosti cca. 18m2 s vlastní koupelnou (sprcha, umyvadlo, WC).

V pokoji budete mít k dispozici malou lednici, mikrovlnou troubu, varnou konvici, dále malý stolek a jídelní nádobí. Mimo pokoje je umístěna společná pračka. Věnujte pozornost přiloženým fotografiím - to co vidíte na fotografiích, to nabízíme a to dostanete!

Cena za měsíc pro jednu osobu je fixní a je ve výši 11000 Kč + 2000 Kč za energie a veškeré služby v domě a WIFI připojení. Kauce na pokoj činí 15000, - Kč. Toto nové studio je nekuřácké, domácí zvířata nejsou povolena.

Návštěvu si můžete naplánovat u správce domu (emailem miric@seznam.cz) v pracovní dny od pondělí do pátku od 7:00 do 15:00. Jsme majitelé, žádné poplatky realitní kanceláři!

Looking for nice living in a quiet central area of Prague! We have now available newly renovated studio in Prague 3, close to Riegrovy sady and Jiřího z Poděbrad (metro line and tram), or 4 minutes walking to tram stop Husinecka. You can have a nice, furnished private room approx. 18m2 with a private bathroom (shower, sink, toilet). In your room you have a small refrigerator, microwave, and water kettle. Look carefully at the pictures, what you see is what you get! You also have a small table and you have your own new dishes. Outside your room you have a shared washing machine

Price per month for one person is fixed at CZK 11000 + CZK 2000 - all utilities, services in the house, and WIFI connection are included. Deposit is CZK 15000, -. This new studio is non-smoking, pets are not permitted.

You can schedule visit with a house manager (via email miric@seznam.cz) during work days Monday to Friday from 7 a.m. till 3 p.m. We are owners, no realtors fee!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566005
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha18
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.