Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 177 m² bez realitkyŽatčany - Žatčany, Jihomoravský kraj

Žatčany - Žatčany, Jihomoravský kraj
Cena8 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 430 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba rodinného domu se nachází v klidné příměstské části Brna v Žatčanech s veškerou občanskou vybaveností. Žatčany jsou vzdálené 16 km od hlavního nádraží v Brně a 12 minut od nákupního střediska Olympie. Přímo před domem je autobusová zastávka a jízda autobusem od domu na hlavní nádraží v Brně trvá 30 minut. Nachází se v řadové zástavbě dalších rodinných domů. Parkování je možné přímo před domem pro 2-3 auta. Rodinný dům je dispozičně koncipován jako 6+kk (177,8 m2) s komorou, spíží pod schody, vstupní halou, šatnou v ložnici, dvěma koupelnami a dvěma toaletami. Samozřejmě se vstupem na velkou zahradu za domem, která čítá cca 900 m2. V přízemí se nachází vstupní hala s místem pro kočárek (kola, či sezonní věci), vstup do pracovny, koupelna se sprchou a WC, technická místnost, obývací pokoj s místem pro krbová kamna a velký prostor pro kuchyň s jídelnou a spíží pod schody. V technické místnosti je prostor pro umístění pračky a sušičky. Je zde osazen shoz na prádlo z druhého patra. Dále je osazen plynový kondenzační kotel a je zde přivedena přípojka studené vody včetně nutných ventilů. Vstup na zahradu o velikosti 900 m2 s rostlými ovocnými stromy (ořech, švestka, jabloně a další stromy a ovocné keře, které měly bohatou úrodu) je přes prostorné portálové posuvné dveře. V obývacím pokoji je instalováno okno se sníženým parapetem tak, aby se na něm dalo, po zabudování truhlářských prací, sedět. Na zahradě se nachází prostor pro terasu a různá zastřešení, odkládací zídka pro grilování, příprava pro bazén o velikosti 6 x 2,75 m s hloubkou 1,5 m. Dále je instalována retenční nádrž o velikosti 6 m3 a studna, kde jsou osazená nová čerpadla pro možnost splachování záchodů a zalévání zahrady.​ K tomu slouží v technické místnosti umístěný náhled na množství vody a je možno vybrat, čím se bude splachovat.

V patře se nachází 2 prostorné pokoje, ložnice se šatnou, chodba se dvěma světlovody, které přináší přirozené denní světlo. Na schodišti, které je opatřeno dubovými nášlapy, je umístěna dubová police ze stejného dekoru, pro umístění květin. Dále se v patře nachází komora, samostatné WC, koupelna s vanou a shozem na prádlo směřující do technické místnosti přímo k pračce. V celém domě se nachází různé výklenky pro osazení polic, či vestavěných komod.

Rodinný dům je důkladně zateplen, je osazen plynový kondenzační kotel a jsou osazena designová otopná tělesa.

Celková podlahová plocha činí 177,8 m2.

RK opravdu NEVOLAT ! Nedomluvíme se.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566050
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 008
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha177
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.