Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyU Mlýnského kanálu, Praha - Karlín

U Mlýnského kanálu, Praha - KarlínVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 303 Kč
+ Vratná kauce26 500 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný byt v centru Prahy v Karlíně v nové postaveném rezidenčním komplexu Port Karolína s recepcí. Jedná se o velmi dobrou lokalitu na rozhraní Prahy 1 a 8, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, stanice metra B Křižíkova 3 minuty chůze od domu. Byt je úplně nový, je orientovaný na jihovýchod, tudíž je velmi slunný a prostorný. Nachází se v 5. patře domu. Parkování je možné v podzemním parkovišti na nábřeží Vltavy na Rohanském ostrově.

Byt se skládá ze dvou místností. Prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní má vstup na lodžii a ložnicí. Obývací pokoj je tvořen pohodlnou sedací soupravou. Ložnice je vybavena vestavěnou skříní, postelí s rošty a matrací. Koupelna je se sprchovým koutem a toaletou. Ve vstupní chodbě jsou vestavěné úložné prostory. Dále se v bytě nachází komora vybavena pračkou. V obývacím pokoji a ložnici jsou velkoplošná okna se záclonami a zatemňovacími závěsy. Dále je byt vybaven bezpečnostními vstupními dveřmi, centrálním vytápěním, podlahovým topením v koupelně, vstup do budovy na čip, sklep, kočárkárna, kolárna včetně prostoru na mytí kol. K dispozici jedno velkorozměrné podzemní garážové stání (v ceně), vjezd do garáže přes telefon nebo na čip.

K dispozici je také sdílená terasa na střeše objektu, přes aplikaci v mobilním telefonu je možnost rezervace těchto prostor.

V těsné blízkosti domu vede cyklistická a běžecká stezka, nedaleko se nachází fitness / relaxační centrum a golfové hřiště, široký výběr kaváren, restaurací a obchodů. Velmi dobrá dostupnost do historického centra.

Byt je k nastěhování od 1.2.2020. Energie se budou převádět na nájemníka. Zálohy vychází cca na 700,- měsíčně.

We offer to rent a beautiful apartment in the center of Prague in Karlin in a new built residential complex Port Karolína with reception. It is a very good location on the border of Prague 1 and 8, all amenities within walking distance, metro station Krizikova 3 minutes walk from the house. The apartment is brand new, is oriented to the southeast, so it is very sunny and spacious. Located on the 5th floor of the house. Parking is available in the underground car park on the Vltava embankment on Rohanský Island.

The apartment consists of two rooms. The spacious living room with dining area and kitchen has access to the loggia and bedroom. The living room is composed of a comfortable sofa. The bedroom is equipped with a built-in wardrobe, bed with slats and mattress. The bathroom has a shower and toilet. The entrance hall has built-in storage. There is also a chamber equipped with a washing machine. In the living room and bedroom there are large windows with curtains and blackout curtains. The apartment is also equipped with security entrance door, central heating, underfloor heating in the bathroom, entrance to the building on a chip, cellar, bicycles, bicycles, including space for washing bikes. Available one large underground garage (included), entrance to the garage via phone or chip.

There is also a shared terrace on the roof of the building.

There is a cycling and running trail in the immediate vicinity of the house, a fitness / relaxation center and golf course, a wide selection of cafes, restaurants and shops nearby. Very good access to the historic center.

The apartment is available from 1.2.2020. Energy will be transferred to the tenant. Advances are based on 700, - per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566170
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.