Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyNa Petřinách, Praha - Veleslavín

Na Petřinách, Praha - VeleslavínVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Pronajmeme byt (3+1) o výměře 73m2. Byt je ve zvýšeném přízemí a je po celkové rekonstrukci. Nachází se v žádané lokalitě Prahy 6 v části Praha - Petřiny (dvě minuty chůze od tram Větrník, pět minut chůze od stanice metra Petřiny). V oblasti je dobrá občanská vybavenost (školy, školky, lékaři, restaurace, kavárny, obora Hvězda a Ladronka).

Součástí bytu je nová kuchyňská linka (myčka, indukční deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem a pračka). Dle dohody je možno byt pronajmou vybavený a nebo nevybavený.

Dispozičně se byt skládá z kuchyně, obývacího pokoje se vstupem na prosklenou lodžii, ložnice a dalšího pokoje. Ve všech pokojích jsou nově zrenovované původní parkety. V koupelně je sprchový kout a toaleta je samostatná.

We would like to rent an apartment (3 +1) with an area of ​​73 square meters. The apartment is on the upper ground floor and has been completely renovated. It is located in an attractive area of ​​Prague 6 - Petřiny (two minutes walk from the tram Větrník, five minutes walk from Petřiny metro station). There are good civic amenities (schools, kindergartens, doctors, restaurants, cafes, park Hvězda and Ladronka).

Part of the apartment is a new kitchen (dishwasher, induction hob, microwave, fridge freezer and washing machine). It is possible to rent apartment furnished or unfurnished according to the agreement.

The layout consists of a kitchen, living room with access to a glass loggia, bedroom and another room. All rooms have newly refurbished original parquet floors. The bathroom has a shower and the toilet is separate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566236
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2020
Typ budovyPanel
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha73
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.