Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 320 m² bez realitkynáměstí Plukovníka Josefa Koukala, Luže - Luže, Pardubický kraj

náměstí Plukovníka Josefa Koukala, Luže - Luže, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena5 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 652 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nemovitost se nachází v malebném městečku na půli cestě mezi Litomyšlí a Chrudimí, je umístěna v samotném centru, v horním rohu náměstí. Vstup do nemovitosti je z náměstí nebo samostatnou příjezdovou cestou z boční ulice. Zde je také dvůr, zahrada a technická budova. Umístění nemovitosti zaručuje velmi blízký dosah všech služeb ve městě, ale svým umístěním v jednom z nejklidnějších rohů náměstí zaručuje i velmi klidné a tiché prostředí.

Dům pochází z konce 17.století a je kamenný. To zaručuje velmi příznivé teploty a celkové klima v letních měsících a zároveň, jelikož se nachází v bloku domů, nejsou náklady na vytápění v zimních měsících nikterak vysoké.

Nemovitost je dvoupodlažní a k dispozici je navíc rozsáhlá půda. Součástí předmětu prodeje je i sousední nemovitost čp.164, jelikož tyto nemovitosti jsou vzájemně propojeny.

V obou nemovitostech jsou kompletně rekonstruovány přízemní prostory. V nich se nacházejí dvě bytové jednotky a nebytový prostor. Ostatní prostory jsou vyklizeny a připraveny k rekonstrukci.

Vytápění objektu je zajištěno novým plynovým kondenzačním kotlem s centrálním rozvodem ÚT. V nemovitosti byly kompletně vyměněny všechny rozvody. Jelikož se nemovitost nachází cca. 100m od telekomunikační rozvodny, je zajištěna ta nejvyšší možná rychlost internetového spojení přes optický kabel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566252
DispoziceOstatní
Plocha pozemku790
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha320
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.