Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyNerudova, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj

Nerudova, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím nádherný prostorný byt o ploše 78,89m2 ve Frýdlantě nad Ostravicí, v klidné ulici bez většího provozu. Byt se nachází v 2NP v osmipatrovém panelovém domě s výtahem, průchozím na obě strany. Celý objekt je zateplen a byt má plastová okna, s výhledem na Lysou horu i Ondřejník. Byt byl v posledních letech nákladně rekonstruován a má vyzděné jádro. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Koupelna s kuchyní realizována 2012, Na WC a do koupelny jsou posuvné dveře pro zvýšení komfortu a ušetření prostoru. WC je závěsné, v koupelně se nachází sprchový kout 120x80, umyvadlo, skříňka a topný žebřík. Kuchyně je rohová s vestavěnou dvoukřídlou lednicí, varnou deskou s plynovými hořáky a na zadní stěně grafosklo s příjemným motivem, linka obsahuje také vestavěnou el. troubu, mikrovlnou troubu a pračku. V kuchyni je snížený strop s bodovým osvětlením a zapuštěnou kolejnicí pro záclony. Vstupní předsíň je z praktických důvodů dlážděná, druhá část předsíně, kuchyně a obývací pokoj mají plovoucí podlahu. Ve zbylých pokojích je komfortnější koberec, ale záleží na majiteli, jak s nimi naloží. Druhá předsíň byla loni vybavena nádherným nábytkem na míru pro zvýšení kapacity úložného prostoru.

Součástí bytu je velká lodžie, variantně zasklená, popř. lze skleněné tabule složit na stranu. Součástí je také standartní sklepní kóje.

Při domu je dostatek parkovacích míst, za domem nové multifunkční sportovní hřiště při ZŠ TGM. V dosahu kompletní občanská vybavenost: mateřská školka, základní škola, gymnázium, vlakové i autobusové nádraží, v dosahu zdravotní středisko, banka, pošta, úřady, zároveň blízko k řece, lesu i cyklostezce.

Sítě: dálkový vodovod, ústřední dálkové topení, plynovod, veřejná kanalizace, optická síť internetu v domě, kabelové rozvody

Družstevní anuita splacena, běžné náklady jsou 3500 (teplo, voda, fond oprav)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566359
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.