Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyHlavní, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Hlavní, Brno - Komín, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám kompletně vybavený byt 2+kk bezproblémově rozšiřitelný na 3+kk (byty pod námi se stejnou plochou mají dispozici 3+kk) v Brně-Komíně (první majitel). Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní (40,7 m2), pokoje (12,0 m2), chodby (6,7 m2), koupelny (5,3 m2) a WC (1,7 m2). K bytu náleží balkon (4,7 m2) a sklep (4,0 m2). Separátně lze dokoupit k bytu 2 garážová stání v podzemní garáži. Byt je kompletně vybaven nábytkem na míru od spol. Klvaňa, v kuchyni jsou spotřebiče Siemens. Střešní okna Velux jsou vybavena vnitřními plisovanými roletami (taktéž i další okna) a vnějšími bezpečnostními lamelovými roletami. V místnostech je instalována designová klimatizace LG. Před vchodem do bytu se nachází prostorná odložná plocha. V bytovém domě se nacházejí další 2 byty a masna. Jediní sousedé jsou o patro níže, tj. byt je zcela osamocen (žádné rušení okolím). Součástí sousedního bytového domu je kompletní občanská vybavenost - zastávka tramvaje a trolejbusu přímo u domu, zdravotní středisko, lékárna, masna, potraviny, pekárna, tabák, banka, papírnictví, květinářství, optika a cukrárna. V blízkosti (do 1 minuty chůze) se nachází obchod se zdravou výživou, 2 drogerie, 5 restaurací, prodejna obuvi a spotřební elektroniky. Přes hlavní silnici se nachází řeka, která vybízí k procházkám.

I would like to sell a fully furnished apartment 2+kk seamlessly expandable to 3+kk (apartments below us with the same area have the disposition 3+kk) in Brno-Komin (first owner). The apartment consists of living room with kitchen (40.7 m2), room (12.0 m2), hall (6.7 m2), bathroom (5.3 m2) and toilet (1.7 m2). The apartment has a balcony (4.7 m2) and cellar (4.0 m2). Separately you can buy 2 parking spaces in the underground garage. The apartment is fully equipped with custom furniture from the company Klvana. In the kitchen there are Siemens appliances. Velux roof windows are equipped with internal pleated blinds (also other windows) and external safety slats. LG design air conditioning is installed in the rooms. There is a spacious storage area in front of the apartment. In the apartment building there are another 2 flats and a butcher. The only neighbors are other floors below, i.e. the apartment is completely isolated (no interference from the surroundings). A part of the neighboring apartment building is a complete civic amenities - tram and trolley bus stop right at the house, health center, pharmacy, butcher, grocery, bakery, tobacco, bank, stationery, florist, optics and pastry shop. There is a health food store, 2 drugstores, 5 restaurants, a shoe shop and electronics shop nearby (within a 1-minute walk). There is a river across the main road that invites you to walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566368
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha70
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.