Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyU Mlýnského kanálu, Praha - Karlín

U Mlýnského kanálu, Praha - KarlínMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu krásný, nový byt 2+kk s balkonem v Praze 8, v ulici U Mlýnského kanálu. Světlý byt o velikosti 55 m2 se nachází v 7. nadzemním podlaží developerského projektu Port Karolina na nábřeží Vltavy na Rohanském ostrově v Karlíně. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, předsíň, koupelna s vanou, WC zvlášť, komora. V bytě je nová kuchyňská linka se spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, indukční varná deska, trouba, mikrovlnka, digestoř). Laminátové podlahy v kombinaci s dlažbou. K dispozici zděný sklep. V domě je recepce, na střeše je společná terasa. Výborná dopravní dostupnost - stanice metra B Křižíkova a zastávka tramvaje je 3 min pěšky. Možnost pronájmu garážového stání, cena 2.000 Kč/měs. Poplatky za společné služby, vodu a vytápění: cca 3.300 Kč měsíčně. Poplatky za spotřebu elektřiny se hradí zvlášť. Veškerá občanská vybavenost. Byt je volný od 1.8. k pronájmu. Preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků.

Beautiful, new apartment 2 + kk with balcony for rent in Prague 8, U Mlýnského kanál street. Bright apartment (55 m2) is located on the 7th floor of the recently completed project Port of Karolina on the Vltava embankment on Rohan Island in Karlin. Living room with kitchenette, bedroom, hallway, bathroom with bath, separate toilet, storage room. In apartment will be a new kitchen with appliances (dishwasher, fridge freezer, induction hob, oven, microwave, hood). Laminate flooring combined with tiles. Brick cellar available. There is a reception in the house, also a shared terrace on the roof. Very attractive location - within walking distance by metro B Křižíkova, also tram. Possibility to rent a garage, price 2.000 CZK / month. Common fees, water and heating: approx. 3.300 CZK/month. Electricity fees are billed separately. All civic amenities. The apartment is free to move in from 1.8.2020, tours are possible now. We prefer long-term rental, no pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566474
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřižíkova
🚶 219 m (3 min)
PoštaPraha 86
🚶 472 m (6 min)
ObchodBilla
🚶 199 m (2 min)
BankamBank
🚶 128 m (2 min)
RestauraceSignature Prague
🚶 89 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 285 m (3 min)
Škola1. KŠPA
🚶 787 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 2 659 m (7 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 441 m (5 min)
Hřiště
🚶 519 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.