Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkySudoměřská, Praha - Žižkov

Sudoměřská, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Připravili jsme pro Vás k pronájmu velmi příjemný, klidný, pohodlný a slunný zrekonstruovaný a plně vybavený byt 2+kk resp. 2+1 o velikosti 47 m2 v komorním rezidenčním domě umístěném na klidné a zelené ulici Sudoměřská, Praha 3. Dům je perfektně situovaný v širším centru města, v blízkosti veškerá MHD a cca 2 min od stanice metra Flora. V okolí najdete vše pro Vaše pohodlné bydlení a nákupy, a to jak v OC Flora, tak v okolních obchůdcích podél Vinohradské ul., od Flóry až po Jiřího z Poděbrad jsou příjemné restaurace a kavárny a okolní parky lákají k posezení či hezkým procházkám, ale i k sportování typu “vyběhněte ve sportovním rovnou z domova či nasedněte na kolo”.

Byt se nachází v 2. podlaží čistě bytového a klidného domu pro dlouhodobé bydlení s úžasnými sousedy, který prošel rekonstrukcí společných prostor. Byt má dva prostorné a samostatné pokoje přístupné z centrální časti bytu, šatnu, kuchyň, sprchový kout a WC. Byt je zcela nově vybaven hezkou a praktickou kuchyňskou linkou zajímavě rozdělenou na dvě funkční časti, a to s varnou deskou, digestoří, el.troubou, lednicí a pračkou. Z první časti kuchyně umístěné v centrální časti bytu je přístup do odděleného moderně řešeného sprchového koutu a prostorného samostatného WC vč. mycího zázemí. V pokojích jsou vertikální žaluzie, které zajišťují komfortní pocit jak ve dne, tak v noci. Prostorná ložnice je vybavena hezkým novým nábytkem v teplé barvě mahagon, a velkou postelí s úložnými prostory, komodou, nočním stolkem, křesílkem a s velmi praktickou šatnou s úložným prostorem pro Vaše oblečení a je situována do dvora pro klidný spánek a relaxaci. V obývacím pokoji je dostatek místa na rozkládací pohodlný elegantní gauč, šatní skříň, komodu a jídelní kout vč. zajímavě řešené druhé časti kuchyně tak, aby se Vaše kreativní vaření stalo součástí společenského dění v bytě. Pokoj je situován do jednosměrné nefrekventované ulice Sudoměřská. Sprchový kout a samostatné WC vč. umývací časti prošli moderní rekonstrukcí vč. nových zařizovacích předmětů, sprchové zástěny, všech baterií atd. V bytě je plynový kotel, který pro Vás po celý rok zajistí teplo a dostatek teplé vody. Byt je vhodný pro singles či pár, který hledá klidné a pohodové bydlení s úžasnou dostupností všech vymožeností centra města. Rádi bychom, abyste zde našli hezký domov v délce minimálně rok, spíše dva a více a k bytu se chovali hezky a čistotně s náležitou péčí. K bytu náleží sklepní kóje pro kolo, či uskladnění Vašich sezonních věcí.

Byt je k nastěhování ihned a co za něj chceme? ... :)

Dvouměsíční vratnou kauci ve výši 33 000,- Kč splatnou při podpisu smlouvy (pokud nám byt vrátíte stejně hezký a čistý). Měsíční nájemné je 16 500 Kč. Zálohové poplatky za služby jsou ve výši 1 200 Kč/1 os. nebo 2 200 Kč/2 os. (voda, el. eng. spol prostor, správa) Tyto poplatky budou zúčtované v ročním vyúčtování. Elektřina a plyn se převádí na nájemce (měsíční platby činí cca 2 200 Kč za oboje). tj. celkem 20 900,- Kč/2os resp. 19 900,- Kč/1os.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566664
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 279 m (3 min)
PoštaPraha 31
🚶 550 m (7 min)
Obchod
🚶 222 m (3 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 342 m (4 min)
RestauracePohoda
🚶 12 m (0 min)
LékárnaBenu lékárna
🚶 466 m (6 min)
ŠkolaZŠ Lupáčova
🚶 458 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 283 m (3 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 611 m (7 min)
HřištěDětský koutek
🚶 200 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.