Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 248 m² bez realitkyNa Sádkách, Planá - Planá u Mariánských Lázní, Plzeňský kraj

Na Sádkách, Planá - Planá u Mariánských Lázní, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dvoupodlažní RD v obci Planá, okr. Tachov, jedná se o 5+1 včetně dvou koupelen ( přízemí: WC, sprchový kout, umyvadlo, přípojka na pračku, 1.patro: WC, sprchový kout, vana, přípojka na pračku, umyvadlo, podlahové topení), nedílnou součástí domu je garáž (5x4m), dílna (4x3m), kotelna (2x3m), sklep. V přízemí domu jsou dvě místnosti, koupelna a nebytové prostory, předsíň a chodba, v prvním patře jsou tři místnosti (obývací pokoj 10x5m), koupelna, kuchyň se spíží, chodba se vstupem na terasu. RD je postaven kombinací kamene a cihel, budova je kompletně zateplena 8 cm minerální vatou (čedičové desky), dům je vytápěn plně automatickým kotlem na tuhá paliva (2 roky), komín je vyvložkován nerezem. Plastová okna, obývací pokoj nová plovoucí podlaha, navíc vnitřní zateplení podlahy a bočních stěn, rozvod SAT vedení, v domě 220V/380V.

Kolem domu je pozemek o rozloze 1016 m², z toho je zastavěná plocha 164 m² (dům) a 40 m² zděná kůlna, obytná plocha domu je 240 m². Pozemek je situován pod parkem – kolem plno zeleně, v dosahu do 300m Penny, Lidl, základní škola, klidnější část města, na pozemek navazuje zahradou jeden soused z jedné strany a garáže z druhé strany, přes ulici jsou zahrádky a sádky. Před domem parkoviště pro čtyři vozidla.

Vytápění domu uhlím, ohřev vody elektřinou ( v zimě kotlem), plyn do domu není zaveden, sporák na propanbutan. Roční náklady na vytápění cca.: 23 000 Kč, voda 500 Kč měsíčně, elektrika 1300 Kč měsíčně. Kontakt 732 261 564, email: petrfara@centrum.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566753
Dispozice5+1
Plocha pozemku1 016
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha248
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.