Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 820 m² bez realitkyLíbeznice - Líbeznice, Středočeský kraj

Líbeznice - Líbeznice, Středočeský kraj
Cena4 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


2 krásné rovinaté pozemky pro výstavbu RD o výměře cca 820 m2 každý - v obci Líbeznice nabízí přímý majitel. Blízko obce Zlonín. Na pozemku jsou ovocné stromy.

Jedná se o velký uzavřený stavební pozemek, který je rozdělen na 6 parcel. Prakticky na samotě, klid a přitom perfektní dostupnost do Prahy - vlakové nádraží Zlonín cca 250m, autobusové cca 350m. Obecní komunikace končí před bránou pozemku. Celkem zde bude 4-5 domů, původní rodinný zde stojí.

Na pozemek je přivedena elektřina, je schváleno napojení na vodu a kanalizaci. Připavuje se projekt a realizace. Je možné vlastní studnu či domácí čistírnu odpadních vod pro více domů - dohoda možná. Připojení k internetu, telefon.

Možnost zastavění cca 30%. Součástí každého pozemku je i 1/6 podíl na vnitřní komunikaci - bude zbudována po dokončení staveb.

Ve Zloníne se zvětšuje kapacita školky, školka též v blízkých Měšicích, Bášti, Líbeznicích. Škola v Líbeznicicích, stejně tak kompletní občanská vybavenost.

Cena je za jeden pozemek včetně napojení pozemku na inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektro) a vnitřní komunikace.

Je možné koupit jako celek - oba pozemky, dohoda možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566838
VybavenoNevybaveno
Plocha820
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.