Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 460 m² bez realitkyKopretinová, Hradec Králové - Malšova Lhota, Královéhradecký kraj

Kopretinová, Hradec Králové - Malšova Lhota, Královéhradecký kraj
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím slunnou, rovinatou stavební parcelu o výměře 460 m2 v rezidenční čtvrti Hradce Králové, Malšově Lhotě. Nachází se ve velmi klidné, neprůjezdné ulici, kde je jen minimální provoz.

Na parcele je možno začít ihned stavět: je zde přivedena voda, kanalizace, elektřina i plyn. Přistup je zajištěný po asfaltové cestě. Dle platného územního plánu je parcela určena pro výstavbu domu pro bydlení (do 3 NP včetně podkroví): http://mapserver.mmhk.cz/tms/hkfvu/

Parcela je nyní součástí většího pozemku, ze kterého bude vyčleněna po dohodě s kupujícím. O úpravě výměry je možné diskutovat. Po dohodě s kupujícím bude na parcele ještě provedena úprava terénu (odstranění suti z předchozí stavby).

Z této krásné čtvrti na kraji lesa se do centra města dostanete autem za 5 minut nebo autobusem MHD za cca 10 minut. Po cyklostezce, která prochází přímo začátkem ulice, se bezpečně dostanete do sousedních Malšovic nebo ke koupališti.

Rozlehlé městské lesy nabízejí klid a kontakt s přírodou. Jejich součástí je i několik rybníků, vřesovišť, rašelinných luk a obor, kde můžete pozorovat daňky, muflony, jeleny sika a divoké koně. V lesích je i několik značených turistických a cyklistických tras, včetně 10km okruhu pro inline brusle. V zimě vhodné i pro běžky. Asi 10 minut pěšky směrem k řece se nachází Přírodní park Orlice.

V letním horku můžete využívat nedaleké koupaliště Stříbrný rybník. Stadion TJ Sokol pak jistě potěší příznivce kopané /místní družstva hrají v tuto chvíli okresní i krajskou soutěž :-) /

Přímo v Malšově Lhotě je také základní i mateřská škola.

Vážení zájemci, pokud Vás zajímají další informace, neváhejte se na mě obrátit e-mailem rbx2@email.cz. V pracovní dny mezi 18 a 21h můžete také volat na 792 709 546. Jsem přímý majitel, právní servis zajistím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566850
VybavenoNevybaveno
Plocha 460
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.