Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyŠebelova, Bílovice nad Svitavou - Bílovice nad Svitavou, Jihomoravský kraj

Šebelova, Bílovice nad Svitavou - Bílovice nad Svitavou, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 488 888 Kč

Tato nemovitost již od 14 796 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2+1 s lodžií a parkovacím stáním, Bílovice nad Svitavou

Chcete bydlet v přírodě a kousek od města? Prodej slunného cihlového bytu s lodžií o velikosti 2+1 s celkovou plochou 66 m² včetně lodžie. Byt je orientovaný ložnicí na východ, obývacím pokojem a kuchyní na západ. Kuchyň je z masivu s vestavěnými spotřebiči. V koupelně proběhla před dvěma lety rekonstrukce. Prostorná chodba a dostatek úložného prostoru, samozřejmostí je i komora. 10 minut vlakem na Brno hlavní nádraží, 5 minut do obchodu, do školy i k lékaři. Za domem jsou cyklostezky. K bytu je k dispozici pronajaté vyhrazené parkovací stání. Finanční poradce je schopen Vám zajistit financování do výše 2,5 mil. na družstevní nemovitost nebo financování zástavou jiné nemovitosti.

Apartment 2 + 1 with loggia and parking space, Bilovice nad Svitavou

Do you want to live in nature and close to the city? Sale of a sunny brick apartment with a loggia 2 + 1 with a total area of 66 sqm including loggia. The apartment is oriented to the east with a bedroom, a living room and a kitchen to the west. The kitchen is made of solid wood with appliances. The bathroom was renovated two years ago. Spacious corridor and plenty of storage space, of course there is a chamber. 10 minutes by train to Brno Main Station, 5 minutes to the shop, to school and to the doctor. Behind the house are bike paths. There is a reserved parking space available. A financial advisor is able to provide you with financing of up to 2.5 million per cooperative property or by financing another property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567328
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.