Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 270 m² bez realitkyKaštanová, Říčany - Strašín u Říčan, Středočeský kraj

Kaštanová, Říčany - Strašín u Říčan, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena20 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 88 212 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD na vlastním pozemku včetně sousedního pozemku pro komerční využití (lehká montovaná hala, showroom, restaurace, parkoviště, případně možnost výstavby bytového domu).

Jedná se o poslední volný stavební pozemek přímo na ulici Černokostelecká! Ideální kombinace pro bydlení a podnikání na jednom místě nebo jako sídlo společnosti.

Vila prošla v roce 2018 částečnou rekonstrukcí (nové rozvody elektrické energie, vody, odpadů, okna, podlahy, dveře, sanita a kuchyně) dokončeno je vše kromě fasády.

Dům lze rozdělit na dvě bytové jednotky, a však lze snadno přizpůsobit pro podnikání (kancelář, ordinace apod.). U vily je krásná zahrada se vzrostlými stromy poskytující zajímavá zákoutí.

RD má vlastní studnu a stavební přípravu na zimní zahradu. Prohlídka možná po telefonické dohodě kdykoliv. Cena k jednání.

Sell ​​FH on their own land including the adjacent land for commercial use (light prefabricated hall, showroom, restaurant, parking, or the possibility of building an apartment building).

This is the last free building plot right on Černokostelecká street! An ideal combination for living and doing business in one place or as a company headquarters.

The villa underwent a partial reconstruction in 2018 (new electricity, water, waste tubing, windows, floors, doors, sanitary ware and kitchens).

The house can be divided into two housing units, but can be easily adapted for business (office, surgery, etc.). The villa has a beautiful garden with mature trees providing interesting corners.

The house has its own well and winter garden. The tour can be arranged by telephone at any time. Price to negotiate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567550
Dispozice7+kk
Dostupné od12. 7. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha270
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 638
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.