Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyRakouská, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Rezervováno
Rakouská, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu podkrovní byt 3kk po celkové rekonstrukci, 74 m2 v Rakouské ulici v Milovicích cca 5 minut chůze na vlakové nádraží. Byt je umístěn ve druhém podlaží zatepleného bytového domu z roku 2007.

V bytě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem (cca 27 m2, kuchyňská linka, lednička, trouba, indukční varná deska, digestoř a myčka), menší ložnice (cca 12 m2), větší ložnice (26 m2) se šatnou(vybavenou regály), toaleta s prostorem pro pračku, sušičku a úložné prostory, prostorná koupelna s rohovou vanou, umyvadlem a teplovodním žebříkem.

Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem.

Cena nájmu s poplatky (fond oprav a zálohy na vodu) je 13000 Kč měsíčně. Elektřina a plyn a odpady budou přepsány na nájemníka a nejsou zahrnuty v ceně nájemného. Náklady na provoz jsou zhruba 1800 Kč/měsíc pro 3 člennou rodinu. Kauce je stanovena na 26000 Kč a je splatná při předání bytu. V bytě zůstane vybavení dle popisu výše.

Dům je situován v klidné lokalitě Milovic, v bezprostřením okolí domu se nachází dětské hřiště a parkoviště. V širším okolí lesopark a Tůně a mokřady Josefov. Obchody, úřady a nádraží jsou vzdálené přibližně pět minut chůze.

Byt je volný a k dispozici okamžitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567611
Dispozice3+kk
Dostupné od12. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha74
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.