Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 232 m² bez realitkyMalý Újezd, Čejkovice - Čejkovice, Jihomoravský kraj

Malý Újezd, Čejkovice - Čejkovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena7 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 383 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné nové části Malý Újezd obce Čejkovice s nádherným výhledem na panorama obce a vinohrady.

Ve vinařské obci je k dispozici veškeré občanské vybavení.

K rodinnému domu náleží osázený pozemek 1417m2,na kterém je umístěn železobetonový bazén Desjoyaux 4x8m se slanou vodou v návaznosti na zastřešenou terasu domu.

Dům je orientován obytnou částí k jihu,Uliční čára na severu je vzdálena 9m od místní komunikace.Po venkovním schodišti přijdeme hlavním vchodem do chodby,která slouží jako šatna a vstup do jednotlivých místností.Vpravo se nachází technická místnost s WC ,

Vlevo dvě ložnice,v té větší vedou mlynářské schody do podkrovního spacího patra o výměře 30m2 s podchodnou výškou a okny. Čelně se nachází koupelna s vanou a sprchovým koutem.Chodba přechází vpravo ve velký obývací pokoj s kuchyňským koutem .V obývacím pokoji jsou umístěna kvalitní krbová kanadská kamna na dřevo.Z obývacích prostor je možné projít dvěma dveřmi na rozsáhlou zastřešenou terasu,z které je přístupná venkovní koupelna s WC pro bazén a vstup do sklepa.Z uliční strany je vybudován nájezd pro garáž a čtyři parkovácí místa před garáží.

Dům je postaven v nízkoenergetickém standartu.Obvodové zdi jsou z tepelně izololačních broušených cihel Profi dryfix tl.450mm,střecha je zateplena 300mm tepelné izolace,v podlaze je 100mm polystyrénu ,Eurookna jsou dřevěná s izolačními trojskly.Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem Junkers napojeným na nízkoteplotní radiátory Radik a solární ohřev teplé vody s 300l zásobníkovou nádrží.Přebytky ze solárních zisků jsou předávány do ohřevu bazénové vody.Podlahy v ložnicích jsou plovoucí dřevěné v ostatních místnostech z keramické dlažby.

Dveře a okna jsou zhotoveny z masivního smrku a borovice.Venkovní dlažby , obklady a lícové cihly jsou provedeny z keramického materiálu Klinker.

Dům se prodává bez nábytku.Zůstávájí krbová kamna a centrální vysavač

Kontakt na e-mail: sftuma@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567900
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 417
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha232
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.