Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyNepomuckých, Praha - Letňany

Nepomuckých, Praha - LetňanyVybaveno
Cena5 649 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 957 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji světlý, slunný byt 2+kk s velkou předzahrádkou v novostavbě cihlového domu z roku 2017 v Praze – Letňanech, ulice Nepomuckých. Orientace celého bytu je na východ.

Rozloha bytu číní 50m2 + 90m2 zahrada, dále k bytu náleží prostorný sklep a snadno přístupné garážové stání v podzemní garáži.

Byt se skládá z předsíně (6,5 m2), koupelny s WC (4,7 m2) a obývacího pokoje s kuchyňským koutem (25,35 m2) a ložnice (12,7 m2).

Na podlahách je ve všech místnostech vinyl a prémiová dlažba v koupelně. Okna jsou dřevěná a mají předokenní rolety s chytrým ovládaním (možno ovládat přes telefon a programovat). V bytě jsou dvě prostorné vestavěné skříně INDECO - je zde dostatek uložného prostoru. Kuchyňská linka Livanza (německá výroba), spotřebiče jsou značky Bosch a Bauknecht. V bytě jsou závěsy na míru a osvětlení Philips HUE (možno ovládat přes telefon a programovat). Na předzahrádce je betonová terasa se zastřešením. Dále je zde švýcarská markýza pro odstínení prostoru. Celý byt je zařízený ve vysokém standardu.

Byt je vytápěn ústředním topením.V domě je nadstandardní možnost připojení k vysokorychlostnímu internetu

Udržovaná zeleň v okolí domu. Komunikativní a přátelské vedení SVJ. Pravidelné schůze Společenství Vlastníků Jednotek. Celá stavba má jen tři patra a je zde dostatek soukromí, malá komunita lidí, žadný novodobý “panelák”.

Byt se nacházi v klidné části pražských Letňan v těsné blízkosti zdejšího lesoparku a zároveň s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností.

Autobusová zastávka Staré Letňany 3 minuty chůze (odsud 4 minuty na metro C - Letňany). Do budoucna se uvažuje o prodloužení trasy metra C do areálu Avia Letňany, který je od bytu vzdálen 300 m.

V blízkosti se nachází několik základních a mateřských škol, pošta, městský úřad, policie, poliklinika, Albert, Lidl, Penny Market. Obchodní centra Letňany - Tesco a Globus jsou nedaleko.

Byt je k prodeji kompletně vybavený viz fotografie (veškerý nábytek a spotřebiče) a je vhodný k okamžitému nastěhování. Kontakt emailem. RK nekontaktovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567982
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha52
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.