Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 229 m² bez realitkyK Remízku, Zlatníky-Hodkovice - Zlatníky u Prahy, Středočeský kraj

K Remízku, Zlatníky-Hodkovice - Zlatníky u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena11 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 185 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej samostatného nízkoenergetického domu (NERD ), postaveného dle individuálního projektu od Akad Arch. Miloslava Čejky. Dům se nachází v klidné části obce, zástavbě rodinných domů - ve slepé ulici. Rodinný dům je o dispozici 5+kk s technickou místností, komorou, šatnou a samostatnou dílnou. Samotný dům je o obytné ploše 146m2, kryté parkovací stání pro dva vozy vedle sebe o ploše 35m2 a zastřešená pergola včetně slunolamů před obývacím pokojem o velikosti 15m2. V přízemí domu mají okna na jižní straně posuvné venkovní žaluzie. Pozemek o výměře 635m2 je orientován na jihovýchod. V přízemí domu je prostorný, světlý obývací pokoj s opticky oddělenou kuchyní ( včetně baru,pracovní deska Denbacor,spotřebiče AEG v hliníku ) a jídelnou ( 42m2 ) a se vstupem do kryté pergoly. Dále je v přízemí pracovna s východem do zahrady, koupelna se sprchovým koutem,technická místnost, komora ( spíž ) a samostatná zateplená dílna. V prvním patře je ložnice (18m2)s vlastní terasou o velikosti 15m2, dětský pokoj(18m2) a pokoj pro hosty (12m2). Dále je v patře samostatná šatna, koupelna s vanou a samostatné wc. Prostor pro pračku je oddělený.Dům je možný po dohodě ponechat zařízený. Celková užitná plocha s příslušenstvím je 229m2.

Vytápění domu je řešeno jako teplovzdušné topení s rekuperací tepla, větráním a chlazením od firmy Atrea, jednotka Duplex včetně zemního registru. Střešní krytina Bramac Tegalit, klempířské prvky v mědi + rezervoár ,čerpadlo a rozvod deštové vody. Solární kolektory o třech kusech pro ohřev TUV. Euro okna profil IV 92 trojsklo - nejdokonalejší řada oken na trhu. Podlahová krytina - pravé dřevo - Hevea. Schodiště + vnitřní parapety bukové dřevo. Vnitřní obložkové dveře Sapeli . Zabezpečení EZS ( alarm ) . Rohový krb je v centru dispozice a vytopí celý dům. Středová zeď domu je konstruována jako akumulační stěna. Všechny vchodové dveře jsou šíře 100cm, brána na dálkové ovládání, zadní brána pro vjezd na zahradu. V každém pokoji jsou datové + TV rozvody. Kryté parkovací stání je ze dvou stran zadeklované a v "podkroví" je uložný skladovací prostor. Krytina Bramac.Kolem domu jsou dřevěné, dubové rošty. Veškeré použité rošty, dřevo, je tlakově impregnované. Internet zdarma díky instalovanému vysílacímu WIFI bodu na domě. PENB není vypracován, vypočtená tepelná ztráta objektu je 3647W, uvedená třída je orientační.

Dům vyhovuje legislativě platné od roku 2020 - energetická náročnost budov !!!

Náklady na bydlení : 3640Kč včetně TV, rohlas, vody, elektřina (kompletní cena - 3 členná rodina)

Plocha zastavěná 101 m2

Užitná plocha : 229 m2

Plocha podlahová : 146 m2

Plocha pozemku : 635 m2

Rok kolaudace: 2008

Daň z nabytí nemovitosti platí kupující

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568002
Dispozice5+kk
Plocha pozemku635
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha229
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.