Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyPod Jarovem, Praha - Žižkov

Pod Jarovem, Praha - Žižkov
Cena5 120 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 088 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej nově zrekonstruovaného a družstevního bytu 3+kk s výměrou užitné plochy bytu 67.06 m2, Praha 3 – Žižkov, Pod Jarovem.

Ihned při vstupu do bytu Vás zaujme prostorná místnost, kde se nachází kuchyň pokračující obývacím pokojem. Předsíň bytu je vhodně navržena v zákoutí, při vstupu po levé ruce. Kuchyň je kompletně vybavena a disponuje barovým pultem, ten je zakomponován do části kuchyňské linky.

Byt byl záměrně předělán tak, aby z obývací části vedli dva samostatné vstupy do 2 pokojů. Pokoj po pravé ruce je se vstupem na balkon. Balkon je orientován na západ a je z něj otevřený výhled do krajiny. Tato úprava byla záměrně, jelikož byt začal s rekonstrukcí během studia a bylo tak docíleno většího osobního prostoru a soukromí.

Koupelna s vanou, umyvadlem a pracím koutem je obložena dřevem se speciální tlakovou úpravou proti vlhkosti a tím I vana vsazená do dřevěné konstrukce. Samostatné WC je šikovně umístěno vstupem z předsíně. K bytu dále náleží sklepní kóje.

Bytový dům byl zateplen, včetně fasády, výměny oken, opravy střechy, vstupních dveří a výtahu. Družstvo velmi dobře hospodaří, nemá dluhy, v současné době probíhá výběrové řízení na opravu vnitřních chodeb. Možnost i dalšího pronájmu

Okolí domu disponuje vysokou občanskou dostupností. Za zmínku stojí v blízkosti ležící pěkný Park Pod Jarovem.

Celková kupní cena bytu je 5.120.000 včetně anuity v hodnotě 613.000. (tato anuita má však velmi pěkný úrok 0,9%) Byt je zároveň možné zakoupit i se splacenou nulovou anuitou. Kupující neplatí daň z nabití nemovitosti ve výši 4%

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568039
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha70
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.