Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyVojanova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Vojanova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme kvalitními materiály zrekonstruovaný byt 3+1, jež je dobře odhlučněn a nalézá se v 6. patře revitalizovaného panelového domu v Plzni Skvrňanech. Podlahová plocha bytu činí 72m2. V předsíni, ložnici a kuchyni se nacházejí prostorné vestavěné skříně z masivu, v ložnici zabudovaná postel, v kuchyni prostorná masivní kuchyňská linka, v celém bytě stropní bodové osvětlení. Laminátové podlahy, moderní dlažba, nové rozvody.

Byt je velmi vzdušný a útulný, vybavený nadstandardní pohovkou, lednicí, pračkou a dalšími spotřebiči dle domluvy s nájemci. Rychlý a bezproblémový internet od společnosti Pilsfree. Úklid společných prostor domu zajišťuje úklidová firma. Lodžie z chodby je sdílena se sousedním bytem.

Jen několik metrů od domu se nachází mateřská a základní škola, několik obchodů, konečná zastávka tramvaje do centra a autobusu na Borská pole. Bezproblémové parkování, klidné místo. Nastavená částka za energie je nadsazena a bude pravidelně doúčtována s nájemníky dle reálné spotřeby.

Preferujeme nekuřáky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568074
Dispozice3+1
Dostupné od21. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.