Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyLipovská, Praha - Zličín

Lipovská, Praha - ZličínMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 114 Kč
+ Vratná kauce12 900 Kč


Nabízím pronájem krásného slunneho bytu. Byt je zcela nově vymalovan. Jedna se o světly, vzdušný a plně vybavený 2+kk ve 2.patře viladomu rezidenčního areálu Zličínský dvůr, v klidné a zelené lokalitě Zličína výborně dopravně dostupné autem i MHD. Metro B Zličín a OC Metropole Zličín cca 5 min., zastávka MHD cca 50 m od domu.

Byt o velikosti 56 m2 s balkonem přístupným z obývacího pokoje je kompletně zařízený nábytkem a elektrospotřebiči. Byt -viz plánek: předsíň vybavena vestavěnou skříní, velkou komodou a předsíňovou stěnou. Samostatného WC, které může být v případě potřeby využito i jako komora. Obývací pokoj zařízený obývací stěnou na míru, velkou rohovou sedací soupravou a pracovním místem - orientace na západní stranu. Kuchyňský kout je vybaven plně funkční kuchyňskou linkou s ledničkou, mrazákem, varnou sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a digestoří. V ložnici je rozkládací dvoupostel + systém skříněk. Od obývacího pokoje je ložnice oddělena velmi zajímavě - velkoplošnými polopropustnými posuvnými dveřmi. Koupelna je s WC, vanou a umyvadlem, je zde k dispozici automatická pračka a systém ukládacích polic.

Vše v dochazkove vzdalenosti, cyklostezka....

Měsíční nájem činí 12 900č plus 3.114 Kč záloha na služby (vyúčtování provádí SVJ vždy za kalendářní rok). Odběr elektřiny bude převeden na nájemníka. Kauce ve výši pouze jednoho měsíčního nájmu. Preferuji zájemce o dlouhodobý podnájem. Byt vhodný pro jednu nebo 2 osoby. Preferuji nekuřáka, ideálně bez zvířete (max drobné zvířectvo).V případě zájmu možno pronajmout garážové stání za symbolickou cenu 500 Kč měsíčně. Byt je nově k dispozici dle dohody.

Použijte kontaktní mail: renataemail@centrum.cz

PROSIM PEKNE JEN VAZNE ZAJEMCE - děkuji:-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568100
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDStarý Zličín
🚶 266 m (3 min)
PoštaPraha 517
🚶 754 m (9 min)
Obchod
🚘 2 546 m (5 min)
BankaCeska sporitelna
🚘 2 414 m (5 min)
RestauraceRestaurace u Kapalínů
🚘 1 032 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 464 m (5 min)
Škola
🚘 2 022 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 2 788 m (6 min)
SportovištěCMKarting
🚘 3 728 m (9 min)
Hřiště
🚶 98 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.