Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 112 m² bez realitkyŘehenice - Malešín, Středočeský kraj

Řehenice - Malešín, Středočeský krajVybaveno
Cena1 730 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 421 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji chalupu o celkové zastavěné ploše 112,86m2, se zahradou 452,14m2 v malebné a klidné vesnici Barochov na Benešovsku. Vesnice leží cca 30 km od okraje Prahy, což je zhruba půl hodiny autem. Chalupa stojí na okraji vesnice, několik desítek metrů od krásného lesa. Lesem a podél nedaleké Sázavy se dají dělat mnohahodinové procházky. U vesnice je mnoho pastvin, kde se pasou koně a dobytek. Ve vesnici je také hezký rybník.

Chalupa je z roku 1823, nosné konstrukce jsou z kamenného zdiva. Vnitřní prostory chalupy jsou 69,51m2, z čehož je 57,11m2 obytných (2+1), 12,40m2 je dílna/sklad a 1,45m2 sklípek. Pod střechou se nachází půda.

V chalupě je všude na podlaze dlažba, v pokojích je na stěnách dřevěné obložení. V kuchyni je kuchyňská linka s elektrickým sporákem, lednicí, dřezem a krbovými kamny ve kterých se topí. Komín je nový. Dále jsou v místnosti také kachlová kamna/pec, která se nepoužívají. Koupelna je s umyvadlem, vanou a wc. Voda je natažená ze studny a teplá voda se ohřívá pomocí bojleru. Při vstupu do chapuly je předsíň a dále jsou dvě obytné místnosti a v jedné z nich jsou druhá kamna na tuhá paliva. Z přední strany chalupy jsou okna a vchodové dveře situovány na východ s výhledem na silnici a protější zahrady a z oken na zadní západní straně je nádherný výhled na lesy. Zahrada má bránu, kterou se dá vjet na zahradu a zaparkovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568146
Dispozice2+1
Dostupné od17. 7. 2019
Typ budovyOstatní
Plocha112
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.