Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2513 m² bez realitkySolenice - Solenice, Středočeský kraj

Solenice - Solenice, Středočeský kraj
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek na břehu Vltavy o výměře 2 513 m2 v příjemné a malebné obci Solenice, okres Příbram.

K dispozici jsou inženýrské sítě v dosahu pozemku – elektřina, voda a kanalizace. Pozemek je určen k výstavbě rodinného domu, nebo dvouřadového domu. Příjemné bydlení v přírodě s výbornou dostupnosti všech služeb v Příbrami, která je vzdálená 20 minut autem. Pozemek má výborné umístění přímo u vody v rodinné zástavbě, která se nachází v klidné ulici a poskytuje ideální místo pro rekreaci. Svými rozměry je daný pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu s velkou zahradou, nebo pro rozparcelovaní na 4 pozemky o výměrách cca 600 m2. Zastavitelnost pozemku činí 30 %.

Solenice se nachází na břehu Vltavy kousek od vodní nádrže Orlík (2 km). Vyznačuje se skvělou dostupností do Prahy, která je vzdálená 70 km a cesta autem Vám zabere necelých 60 min po dálnici. V samotné obci naleznete základní občanskou vybavenost (restaurace, potraviny, pošta, obecní úřad) včetně mateřské a základní školy. Lokalita se vyznačuje klidným rázem a všudy přítomnou přírodní krajinou.

Obec Solenice je svojí polohou ideálním místem jak pro odpočinek, tak k cestování a prozkoumávání nepřeberného množství přírodních a kulturních památek, které se nacházejí v blízkém okolí. K těmto výletům můžete využít nedaleké autobusové zastávky s přímým spojením do Prahy/Příbrami – 10 minut pěšky od pozemku, nebo lodní dopravy v okolí. Vzhledem k nedaleké vodní nádrži Orlík lze provozovat různé druhy vodní rekreace, ať již v okolí nebo přímo u pozemku, který navazuje na břeh Vltavy. Pozemek je dostatečně vyvýšen nad vodní hladinu a nenachází se v zátopové oblasti.

Pozemek je nabízen v exkluzivním zastoupení majitele a je k dispozici IHNED. RK prosím nevolat.

V případě zájmu, mne prosím kontaktujte na tel. čísle: 728 311 999 nebo e-mailové adrese: frajchl@seznam.cz

Offering a land parcel for house construction on the bank of river Vltava, total area 2 513 m2 in a pictoresque and quiet village Solenice, Příbram county.

There are utilities within reach of the property – electricity, water and sewerage. The land parcel is suitable to build a house or two-row house. Offers comfortable living in nature with excellent access to all services in Příbram, which is 20 minutes away by car. Prime location right by the river in residential area, located in a quiet street and provides an ideal place for recreation. Due to its dimensions, the land is suitable for the construction of a family house with a large garden, or it can be divided into four plots, each approximately 600 m2. Usable land for construction is 30%.

Solenice is located on the bank of the Vltava river near the Orlík dam (2 km). It offers excellent access to Prague, which is 70 km away from Prague and it takes less than 60 minutes on the highway. In the village itself you will find basic amenities (restaurants, groceries, post office, municipal office) including kindergarten and elementary school. The location can be characterized as calm and surrounded by natural landscape.

The village of Solenice is an ideal place for both relaxation and travel, exploring the inexhaustible number of natural and cultural sights, which are located in its vicinity. For these trips you can use the nearby bus stop with direct connection to Prague/Příbram – 10 minute walk from the property or use a boat. Various types of water recreation are available either at the Orlík dam or directly next to the property. Land parcel is sufficiently raised above the river level and is not located in the flood area.

Land parcel is offered in exclusive representation of the owner and is available immediately. Real estate agencies please do not reply.

If you are interested in the property, please contact me either on my phone number: 728 311 999 or e-mail address: frajchl@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568238
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 513
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.