Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyŠvýcarské nábřeží, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Švýcarské nábřeží, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj
Cena7 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 323 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nadstandardního střešního bytu 3+kk o velikosti 77,5 m2 s terasou (31 m2), sklepem (2,7 m2) a dvoj garáží (38 m2) v Olomouci. Byt se nachází v žádané lokalitě, ul. Švýcarské nábřeží. Jedná se o velmi nadstandardně vybavený byt v posledním podlaží (6.NP) novostavby cihlového bytového domu s výtahem. Byt byl kolaudovaný na podzim 2017. Byt nebyl dosud používán. V bytě se nachází terasa o velikosti 31 m2 s výhledem na Olomouc přístupná fr. okny ze všech pokojů (Sv. Kopeček, Sv. Michal, katedrála Sv. Václava). Obývací pokoj má rozměr 26,3 m2, ložnice 12,25 m2, pokoj 10,57 m2, chodba 14 m2.

Vybavení bytu: Vytápění podlahové – řízené termostaty v pokoji a centrálně přes chytrou domácnost – displej v obývacím pokoji, ohřev TUV dálkově. Nadstandardní hliníková okna typu HS portál s izolačním trojsklem ve všech pokojích. Okna jsou vybavena elektrickými žaluziemi HELLA Z ovládané spínači u okna nebo chytrou domácností – displej v obývacím pokoji. V bytě je zavedena příprava pro klimatizaci v obývacím pokoji a ložnici (stačí osadit pouze jednotky). V obývacím pokoji je osazena rekuperační jednotka německého výrobce MELTEM s displejem. V nadstandardně zařízené koupelně se nachází vana Villeroy Boch Squadro Edge 180x80 napouštěná přepadem, topný žebřík ZENDER YUCCA COVER – YPL-180-60 s topnou tyčí a střešní elektrický světlík s roletkou ovládaný dálkovým ovladačem a dešťovým čidlem. Koupelna je obložena nadstandardním obkladem a dlažbou ATLAS CONCORDE EWALL Petroleum Green. V obývacím pokoji, ložnici a dětském pokoji je položena nadstandardní dřevěná podlaha KÄHRS Capitol Collection – DUB DUBLIN (cca 2 800,-/m2). Ve vstupní chodbě je nádherná podlaha z travertinu vyrobeného na zakázku vč. zapuštěného soklu pod omítku. Na terase je rovněž použita efektní dlažba na terčích MARAZZI MULTIQUARTZ20. Interiérové dveře byly dodány fy HANÁK, dveře bez falcové, padací práh, vysoký bílý lesk, výška křídla 2100 mm + skleněné dveře JAP do pouzdra (obývací pokoj), rovněž zakázková výroba. Jako vstupní dveře byly použity trezorové dveře fy NEXT SD 104F, pancéřované 1 mm plechem, v okolí zámku 4 mm plech, 18 jistících bodů průměru 16 mm, ocelová kce dveří. V celém bytě je příprava pro nepřímé osvětlení LED (obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, stěna v chodbě, terasa). Nadstandardní svítidlo je dodáno do chodby a WC + svítící rohy obkladu. V bytě elektrický vrátný s kamerou u vstupu do domu a vstupu do bytu. Celý byt je osazen nadstandardními vypínači a zásuvkami BTicino Italského výrobce. Do domu zaveden optický kabel (internet, IP TV). Do bytu dále zavedena standardní anténa (Multiplex 1,2,3,4) a možnost dodělat satelit.

Nemovitost je volná ihned. Více foto e-mailem vážným zájemcům.

Jedná se o lukrativní a klidnou lokalitu v blízkosti Nákupní galerie Šantovka (100m), centra města Olomouc (700m), městského parku. Tramvaj přímo před domem. Vnitřní obchvat vzdálen asi 200 m.

Právní služby zajištěny vč. advokátní úschovy. Jedná se o soukromý prodej, realitky prosím NEVOLAT. Prohlídky po telefonické domluvě (zastupuji majitele).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568277
Dispozice3+kk
Dostupné od22. 7. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.