Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 133 m² bez realitkySluncová, Svémyslice - Svémyslice, Středočeský kraj

Sluncová, Svémyslice - Svémyslice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 247 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům s dispozicí 4+kk s garáží a další dvojgaráží na hranici pozemku. Dům byl zkolaudován v roce 2010. Rozloha pozemku je 509 m2 a zastavěná plocha domu činí 98 m2 a dvojgaráž 48 m2. Užitná plocha domu je 133 m2.

Stavba je zděná z cihel Porotherm doplněná o tepelnou izolaci.Stropy jsou skládané keramické. Zastřešení je provedeno sedlovou střechou se skládanou betonovou krytinou. Interiérové prvky jsou provedeny z kvalitních nadstandardních materiálů kopírujících aktuální trendy v bydlení. Např. na podlaze litá polyuretanová stěrka v bílé matné barvě včetně podlahového vytápění,podlahy v patře jsou třívrstvé dřevěné v provedení dub,eurookna dřevěná s dvojsklem.Plynový kondenzační kotel Vaillant s nízkou spotřebou – 14tisíc za rok včetně ohřevu vody. Celkové náklady na provoz (voda, plyn, elektrika) 3100,- měsíčně pro čtyřčlennou rodinu.

V přízemí se nachází chodba, toaleta, kuchyně s jídelním koutem, prostorný obývacípokoj, komora a garáž.

V patřejsou 3 ložnice, koupelna s toaletou, šatna přístupná z ložnice a chodba. Dispozice domu odpovídá současným trendům moderního bydlení, orientace hlavních obytných místností je na východ a západ.

Velkou úložnou plochu nebo možnost rozšíření obytné části nabízí prostorná půda.

Na pozemku se nachází zahradní domek 2x3m, který zapadá do zahrady navržené architektem, která je po celý rok krásně zbarvená. Automatická závlaha, dvě nádrže na dešťovou vodu – 5m3 a 1,6m3, což mimo jiné snižuje náklady na vodu při zavlažování.

Zahradu je možné sledovat ze zastřešené terasy, která je dostatečně veliká jak pro odpočinek, tak pro letní grilování. Terasa o velikosti 24m2 je zhotovená z tropického dřeva bukit s jedinečnou patinou.

Vnější dvojgaráž je zděná stavba z cihel Heluz, kolaudovaná v roce 2016. Díky své velikosti 46m2 je možné ji využít pro parkování dvou aut, nebo jako prostornou dílnu či sklad třeba k podnikání. Garážová vrata Hörmann s pohonem zajišťují pohodlný a spolehlivý přístup.

Jedná se o atraktivní lokalitu nacházející se cca 3km od severovýchodní hranice Prahy. Jde o klidné a slunné místo s velkým množstvím cyklostezek v okolí a dobrou dopravní dostupností. Z obce autobusové spojení na metro C – Letňany a metro B – Černý most,která trvá cca 20minut. Autem je metro dostupné 10 minut díky blízké D10. Ve Svémyslicích se nachází obchod se smíšeným zbožím, restaurace, mateřská škola, dětské hřiště, obecní úřad. Základní škola je ve vedlejší obci Zeleneč vzdálena asi 1,5 km, kudy mimo jiné jezdí vlak přímo do centra Prahy a doba jízdy je cca 15 minut.Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, jehož vyřízení zajistíme.

Neváhejte mě kontaktovat 602414717. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568520
Dispozice4+kk
Plocha pozemku509
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha133
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.