Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyŽitná, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Žitná, Hostivice - Litovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 839 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 040 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý vlastník nabízí k prodeji slunný byt 2+kk ve druhém patře. K bytu je nutné dokoupit garážové parkovací stání v ceně 520 000,- Kč s DPH a sklepní kóji v ceně 240 000,- Kč s DPH, které nejsou zahrnuty v ceně prodávané nemovitosti.

Dům má celkem 5 pater a výtah. Celková výměra bytu je 49, 4 m² + balkon 3, 5 m². Dále k bytu náleží garážové stání a prostorná sklepní kóje v suterénu domu. Byt se nachází v novostavbě bytového domu (kolaudace 2013) v Hostivicích-Jih. Okna jsou orientována na západní stranu, takže je byt po celý den příjemně osluněn.

Byt tvoří prostorná předsíň (6,8 m²), koupelna s WC (5,7 m²), velký obývací pokoj s kuchyní (22,9 m²), ložnice (14 m²) a balkón (3, 5 m²). Topení a ohřev vody řešen napojením na centrální zásobení, proto má byt celkově nízké provozní náklady. Byt je v osobním vlastnictví.

Byt je částečně zařízen. Kompletně vybavená koupelna včetně pračky, na chodbě jsou instalovány dvě prostorné vestavěné skříně, kuchyň (kuchyňská linka, skříňky, umyvadlo, sklokeramická deska, myčka, trouba, mikrovlnka, lednice). V oknech jsou instalovány nové sítě proti hmyzu.

Byt se nachází v klidné lokalitě obklopen přírodou a rybníky. Dobrá dopravní dostupnost, pravidelná autobusová linka 347, 358 – 9 minut na metro Zličín. Autobusová zastávka se nachází v těsné blízkosti domu. Kompletní občanská vybavenost se nachází v blízkých Hostivicích.

RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568601
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.