Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyVolejbalistů, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

Volejbalistů, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce54 000 Kč


Majitel nabízí k podnájmu prostorný luxusní slunný byt 3+kk o velikosti 98 m2 v novostavbě u Stromovky s výtahem a bezbariérovým vstupem v těsné blízkosti centra Českých Budějovic. Byt je nově vybavený, včetně nové kuchyňské linky se zabudovanou sklokeramickou deskou, lednicí, sporákem, mikrovlnkou a myčkou. Velmi prostorná kuchyně s obývacím pokojem (vybavená sedačkou a jídelním stolem) navazuje na prostornou terasu (jejíž výměra je k ploše bytu 98 m2 navíc o výměře 20 m2) a je s nádherným výhledem na řeku Vltava a zeleně parku Stromovka. Obě velké ložnice jsou vybaveny nábytkem a elektricky ovládanými žaluziemi pro zastínění. Koupelna je vybavena dvěma umyvadly a vanou, samostatné WC. Byt je vybaven videotelefonem s elektrickým vrátným. Velmi rychlý internet na optických kabelech. Unikátní a velmi klidná lokalita v parku Stromovka s dostupností na hlavní náměstí pěšky 5 minut podél řeky. Děti mohou využít stezky parku k docházce do nejbližší základní či střední školy (Dukelská, 8 minut pěšky) bez nutnosti přecházení rušných ulic. Cyklostezka do Hluboké nad Vltavou je přímo podél zadní části domu. K dispozici je dále prostor na uskladnění kol v přízemí domu a případně kryté garážové stání v přízemí domu za příplatek 1.000 Kč/měsíčně. Další možné parkování zdarma je před domem či na přilehlém neplaceném parkovišti naproti Sportovní hale. Pouze dlouhodobě - minimální doba užívání 2 roky. Byt je k dispozici a volný ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568619
Dispozice3+kk
Dostupné od25. 10. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha98
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKOH-I-NOOR – U Vodárny
🚶 254 m (3 min)
PoštaČeské Budějovice 9
🚶 740 m (9 min)
ObchodLidl
🚶 532 m (6 min)
BankaOberbank
🚘 2 350 m (5 min)
Restaurace
🚶 524 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 617 m (7 min)
ŠkolaGymnázium Česká
🚶 774 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Emila Pittera
🚘 1 361 m (2 min)
SportovištěSportovní hala
🚶 297 m (4 min)
Hřiště
🚶 567 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.