Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 57 m² bez realitkyCafourkova, Praha - Bohnice

Cafourkova, Praha - BohniceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 122 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízíme k pronájmu vybavený byt 3+kk/L 57m2 po kompletní a nadstandardní rekonstrukci v Praze 8 – Bohnicích. Byt má západní orientaci a je velmi prakticky řešen, kde z předsíně vstupujete do všech pokojů, koupelny a samostatného WC. Byt se nachází v 7. patře z 12 pater s výtahem, nabízí se tedy jedinečný výhled na Prahu a Středočeský kraj. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu.

Kompletní rekonstrukce obnášela nová plastová okna včetně žaluzií, kompletní rozvod vody v plastovém provedení, elektrické rozvody, LED osvětlení v celém bytě, zděné jádro s vanou se skleněnou zástěnou a pračkou, temperovanou podlahu v koupelně a na WC s nastavitelným digitálním termostatem, nové podlahy a interiérové dveře, vestavěnou skříň v předsíni a truhlářem na míru vyráběnou kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, trouba, sklokeramická varná deska, myčka) + lednice s dávkovačem vody a mrazákem. Vstup do bytu je zajištěn bezpečnostními dveřmi.

Dům je po kompletní rekonstrukci – nový výtah, vstupní dveře, revitalizace chodeb, odečet tepla a vody dálkově. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost (bus zastávka na metro C Kobylisy 200 a 102 a zastávka nočního spoje 905 je v těsné blízkosti domu), obchodní centrum Visla, supermarket Albert, restaurace, školy, školky, hřiště, OC Krakov s poštou v docházkové vzdálenosti. Bezproblémové parkování zdarma na ulici přímo před domem. Lokalita obklopená zelení, nedaleko se nachází přírodní památka Bohnické údolí, Drahaňské údolí, Čimický háj – ideální k procházkám a sportu.

Preferujeme dlouhodobý pronájem, ideální pro mladý pár či rodinu. K nastěhování v červenci 2020. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Měsíční nájem 17000,- + 4122,- zúčtovatelné poplatky při 2 nájemnících, přepis elektřiny na nájemníka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568630
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Bohnice
🚶 177 m (2 min)
PoštaPraha 81
🚘 1 191 m (2 min)
ObchodAlbert
🚶 232 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 094 m (2 min)
RestauracePizzeria Bonaccia
🚶 225 m (3 min)
LékárnaEkolékárna Krakov
🚘 1 184 m (3 min)
ŠkolaZŠ Dolákova
🚶 681 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 583 m (7 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 2 210 m (5 min)
Hřiště
🚶 237 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.