Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 1+kk • 29 m² bez realitkyHaštalská, Praha - Staré Město

Haštalská, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné13 000 Kč


Nabízíme dvě kanceláře k pronájmu, jedná se o dvě místnosti v suterénu budovy na adrese Haštalská 17, Praha 1. Místnosti jsou nevybavené, je možno tedy uzpůsobit kanceláře dle vlastních potřeb. Vhodné i pro řemeslnou/zlatnickou dílnu. V okolí se nacházejí zlatnické velkoobchody a komunita zlatníků.

Okolí kanceláří je klidné, okno do klidného vnitrobloku a přístup do dvora, velikost místností je 17,23 m2 za cenu pronájmu 13 000,- Kč a 11,64 m2 za 6 000,- Kč. Kanceláře mají datové rozvody, připojení na internet - PRANET - garantované připojení pro firmy tarif T24 Download/Upload 24/16 Mbps, (v ceně pronájmu) a telefonní linky, 2x wc a společná kuchyňka pro obě kanceláře.

Možnost krátkodobého či dlouhodobého pronájmu, sídla firmy či virtuální kanceláře.

K dispozici ihned.

Přibližně 3 minuty pěšky od budovy se nachází veškerá dopravní komunikace a městská hromadná doprava - stanice metra B náměstí Republiky. Snadný přístup z hlavní dopravní tepny do všech obchodních a rezidenčních oblastí Prahy. V okolí se nachází široká občanská vybavenost včetně úřadů, restaurací, hotelů a např. obchodního centra Palladium a obchodního domu Kotva.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte na 775 884 311

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568836
Dispozice1+kk
Dostupné od24. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha29
VybavenoNevybaveno
Podlaží-1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.