Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Rezervováno
Osadní, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Industriální byt 1+1, 36 m2, Osadní 29, Praha 7 – Holešovice

Slunný byt po kompletní rekonstrukci v opraveném domě v klidné ulici, v atraktivní lokalitě pražských Holešovic. Byt se nachází ve 3. podlaží, je přístupný ze samostatné chodby sdílené pouze s vedlejším bytem. Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka s digestoří, šatní skříně v předsíni, pračka, policový systém v obývací místnosti) a má velmi nízké provozní náklady (cca 3 500 Kč měsíčně). Byt je vybaven vlastním elektrickým kotlem, podlahovým topením v koupelně a předsíni a dřevěnými parketami v hlavní místnosti. Dům má venkovní výtah, v přípravě jsou nové sklepní kóje (cca 5 m2 pro každý byt). Možnost využití společné terasy ve vnitrobloku domu. Byt je v osobním vlastnictví, není zatížen hypotékou a prodává se ze strany přímého majitele, bez provize. V bezprostřední blízkosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost (supermarket Bila, trendy kavárny a restaurace, lékárny, banky atd.) i možnosti kulturního vyžití (DOX, La Fabrika, Jatka78 atd.). Možnost pronájmu garážového stání v Rosmarin Business Centru. Tramvajové i metro zastávky v docházkového vzdálenosti, cesta do centra Prahy cca 15 min.

Industrial apartment 1 + 1, 36 sqm, Osadni 29, Prague 7 - Holesovice

Sunny apartment after complete reconstruction in a renovated house in a quiet street in an attractive location of Prague 7 - Holešovice. The apartment is located on the 3rd floor, is accessible from a separate hall shared only with the neighboring apartment. The apartment is partly furnished (kitchen, wardrobes in the hall, washing machine, shelf system in the living room) and has very low operating costs (about 3 500 CZK per month). The apartment is equipped with its own electric boiler, underfloor heating in the bathroom and hall and wooden parquet in the main room. The house has an outdoor elevator, in preparation are new cellar cubicles (about 5 sqm for each flat). Possibility to use a common terrace in the courtyard of the house. The apartment is in private ownership, is not mortgaged and sold by the direct owner, without commission. In the immediate vicinity are all civic amenities (supermarket Bila, trendy cafes and restaurants, pharmacies, banks, etc.) as well as cultural opportunities (DOX, La Fabrika, Jatka78, etc.). Possibility to rent a garage in Rosmarin Business Center. Tram and metro stops within walking distance, journey to the center of Prague about 15 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569184
Dispozice1+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.