Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyTřebešovská, Praha - Horní Počernice

Rezervováno
Třebešovská, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Byt se nachází v posledním patře s výtahem. Na 78 m2 jsou dva neprůchozí pokoje, obývací pokoj propojený s kuchyní, koupelna s toaletou, chodba, úložná komora a prostorná lodžie. K dispozici jsou vestavěné skříně na chodbě a v ložnici, kuchyňská linka s myčkou, sporákem a troubou, koupelnový nábytek, vana a komora s policovým systémem. Další vybavení dle domluvy.

Doslova za rohem se nachází mateřská školka, základní škola, kaplička, rybník, park, Lidl a dvě autobusové zastávky, z nichž jste do 10 minut na Černém Mostě. Bezproblémové parkování u domu.

The apartment is on the last floor with the elevator. There are two separate rooms, living room with kitchen, bathroom with toilet, lobby, pantry and loggia. You can use inbuilt wardrobe and shelf system in the pantry. The other furniture according to the agreement.

Close to the apartment, there is kindergarten, school, chappel, pond, park, Lidl, two bus stations. You can get to the metro Černý Most in 10 minutes by bus. There are plenty of parking places in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569317
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.