Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyExnárova, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký kraj

Exnárova, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 113 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme Vám k prodeji prostorný, světlý a velmi příjemný byt o velikosti 3 + 1 a výměře 78 m2, který je situován v 6. NP panelového domu v ulici Exnárova na Moravském Předměstí. Byt je družstevní s možností převedení do OV. Finanční výhodou družstevního vlastnictví je, že při koupi neplatíte daň z nabytí nemovitosti ve výši 4% (úspora cca 131 000,- Kč).

Byt disponuje prostornou předsíní s dostatkem úložného prostoru, ze které se vchází do samostatných neprůchozích pokojů - velkého slunečného obývacího pokoje, kuchyně s novější kuchyňskou linkou, dvou ložnic z nichž jedna má lodžii, koupelny s vanou a místem pro pračku a do samostatné toalety. Orientace bytu je JV a SZ. K bytu náleží sklep a veliká suterénní místnost pod vlastním uzamčením.

Dům je po celkové revitalizaci – kompletní zateplení s novou fasádou, rekonstruované lodžie, střecha, výtah, společné prostory, zvonky, schránky a vchodové dveře. Bezproblémové parkování u domu.

Dům se nachází ve velmi žádané a příjemné lokalitě obklopen zelení s výbornou dopravní dostupností, je zde kompletní občanská vybavenost – škola, školka, pošta, lékaři, restaurace, bankomat, obchody, služby, MHD. V těsné blízkosti lesopark a dětská hřiště.

Byt je ihned volný, připravený k předání. Prohlídka bytu je možná kdykoliv i o víkendu.

Kontakt:

marcela.broulikova@seznam.cz

608 833 331

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569395
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.