Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 63 m² bez realitkySedletín - Sedletín, Kraj Vysočina

Sedletín - Sedletín, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena1 079 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 576 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu nacházejícího se v obci Sedletín na Českomoravské vrchovině, okres Havlíčkův Brod. 16 km od Havlíčkova Brodu a 7 km do Chotěboře.

Občanská vybavenost - obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, místní knihovna, fotbalové hřiště a kulturní sál. Autobusová zastávka 2 minuty pěšky od domu. Veřejná doprava je zajištěna pravidelnými autobusovými linkami na trase Chotěboř - Habry.

Obcí prochází silnice druhé třídy spojující Chotěboř s nedalekou silnicí první třídy v Kameni.

Samostatně stojící rodinný dům, bez podsklepení se sedlovou střechou tvořící v celé své ploše půdní prostor ( do budoucna možnost podkrovního bytu). Dispozičně sestává RD z jedné bytové jednotky o velikosti 2+1. RD je po částečné rekonstrukci( nové omítky,podlahy,izolace a obklady), krom jedné místnosti,která je před rekonstrukcí.Nová kuchyňská linka na míru. V domě je zavedena nová elektroinstalace, rozvody vody,odpadů,. a topení - nová dřevěnná okna s dvojsklem.Samostatná kotelna-dřevník. Možnost výtápění plynem-vybudováním plynové přípojky na hranici pozemku.Zatím vytápění na tuhá paliva.Dům je napojený na městský vodovodní řád. Na pozemku se dále nachází malá kůlna,garáž,stodola s cihlovým sklepem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569544
Dispozice2+1
Plocha pozemku528
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha63
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.