Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 700 m² bez realitkyTřebušín - Třebušín, Ústecký kraj

Třebušín - Třebušín, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velký rodinný dům vhodný pro vícegenerační bydlení nebo bydlení spojené s podnikáním v krásné a klidné lokalitě západní části Českého středohoří, v podhradí zříceniny hradu Kalich. Součástí je hezká a udržovaná zahrada se vzrostlou zelení a skalkou, vlastní studna a velká stodola se sklepní místností a garáží. Budova prošla postupně částečnou rekonstrukcí (výměna oken, rekonstrukce provozních částí budovy, výměna střešních konstrukcí a střešní krytiny (Bramac), napojení na kanalizaci, rozvody plynu apod.). Vytápění je ústřední plynové a v obytné části (obývacím pokoji) jsou i krbová kamna. Původně se jednalo o hostinskou budovu s tanečním sálem, hospodářstvím a bydlením, tedy prostory jsou zde rozsáhlé.

Momentálně je dům koncipován a užíván jako bytová jednotka 5+1 v 2.NP a funkční výrobní provoz pro potravinářskou výrobu v 1.NP (výroba doposud nepřerušena) a ostatní prostory v obou podlažích. Prodej realizován z důvodu stěhování výrobního provozu do nových prostor.

Dispozičně velice zdařilé, možné přizpůsobit pro jakoukoliv jinou výrobu nebo podnikání či celé přizpůsobit bydlení. Vzhledem k aktuální úpravě 1.NP pro potravinářský provoz je možné ihned (bez výrazných investic) započít např. s podnikáním typu výroba lahůdek, výroba a rozvoz jídel, cukrářská výroba apod. Případně je možné uvažovat i k přebudování na bytový dům nebo ubytovací zařízení (penzion, ubytování pracovníků apod.).

Dispozice:

1.PP - velký sklepní prostor

1.NP - aktuálně výrobní prostory potravinářské výroby (chodba se schodištěm, příruční sklad, 5 místností pro výrobu, sklad, chladírenská místnost, chodba s technickým zázemím, toaletou, šatna se sprchou, v druhém křídle 2 sklady přístupné z venku (možno spojit s výrobní částí)

2.NP - bytová jednotka 5+1, chodba, koupelna, toaleta, chodba se schodištěm a schodišťovým vstupem do půdního prostoru, v druhém křídle velký taneční sál s parketovou podlahou a bývalým barem (nyní již nevyužíváno k původnímu účelu).

Zastavěná plocha domu je cca. 370 m2, celková užitná plocha cca. 700 m2 (bez půdního prostoru). Zastavěná plocha stodoly je cca. 130 m2.

V místě vešekrá potřebná občanská vybavenost (škola, úřad, obchod, hospoda, hřiště), dále zámek, zřícenina hradu Kalich, rybník, vrchy a kopce, sady, koně a všude kolem panensky krásná a čistá příroda.

Více informací a cena na telefonu 733 534 524.

Štítek nevyhotoven - PENB G

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569836
Dispozice5+1
Plocha pozemku1 200
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha700
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.