Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyŘípská, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Řípská, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 111 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi slunný byt v osobním vlastnictví v žádané lokalitě na ulici Řípská, v Brně Slatině. Jedná se o byt 2+kk v 2. NP v novostavbě Zelené město, rok výstavby 2013.

K bytu o rozloze 58,8 m2 náleží balkon (6,5 m2), prostorný sklep a vlastní parkovací stání přímo před vchodem do domu. Součástí bytu je kuchyně spojená s obývákem o rozloze 31,6 m2, ložnice o rozloze 13,4 m2, komora/šatna (3,8 m2), koupelna (4,6 m2) a předsíň (5,4 m2). Kuchyně byla vyhotovena na míru, k dispozici je lednice, trouba a nová indukční varná deska, jsou připravené přípojky na pračku a myčku.

V červenci 2019 proběhla revize oken a balkonových dveří. Okna směřují do vnitrobloku/parku. V parku se nachází dětské hřiště a oplocený výběh pro psy. Celý byt je orientován na jih, vytápění centrální.

V okolí veškerá občanská vybavenost do 5 minut chůze – Kaufland, Lidl, Penny, DM, obchody s oblečením i sportovním zbožím, domácí potřeby, Petcenter, elektro. Přímo před domem zastávka trolejbusu č. 31, 5 minut chůze od domu zastávka Černovičky s možností více spojů do centra (jedna cesta do centra MHD trvá mezi 10-15 minutami). Nájezd na dálnici ve vzdálenosti 5 minut autem.

Prodejní cena 3 799 000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569942
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.