Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyDobrovolného, Praha - Černý Most

Dobrovolného, Praha - Černý MostVybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


HLEDÁTE BYT K INVESTICI (ČISTÝ VÝNOS 4.83%) NEBO BYDLENÍ PRO SEBE ČI SVÉ ODROSTLÉ DÍTĚ? NA PRODEJ KRÁSNÝ, SLUNNÝ, DESIGNOVÝ, ÚTULNÝ A KOMPLETNĚ VYBAVENÝ APARTMÁN S VELKÝM BALKÓNEM V NOVOSTAVBĚ: PRAHA 9 - ČERNÝ MOST. BEZ PROVIZE! NUTNO VIDĚT. VOLEJTE: 721 885 021

CHCETE SE DOSTAT RYCHLE DO CENTRA PRAHY A CÍTIT SE JAKO NA DOVOLENÉ V HOTELU? JSEM PRVNÍ MAJITELKA A NABÍZÍM VÁM KOMFORTNÍ APARTMÁN U AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY A BLÍZKO METRA LINKY B RAJSKÁ ZAHRADA. VHODNÝ PRO DLOUHODOBÉ LUXUSNÍ BYDLENÍ, JAKO MANAŽERSKÝ BYT PRO PRAVIDELNÉ CESTY DO PRAHY, MILENECKÝ AZYL ČI KE KOMERČNÍM ÚČELŮM. BYT JE VOLNÝ IHNED, V PŘÍPADĚ ZÁJMU JE MOŽNÉ PŘEVZÍT SPOLEHLIVÉHO NÁJEMCE (nájem vč. poplatků 18´000 Kč/měsíc).

DOSTUPNOST

Velmi dobrá a rychlá dostupnost do centra. Pěšky k metru 7 min., MHD 100 m k metru Černý Most nebo Hloubětín (autobus č. 141, 223, 224 v 5. min intervalech). Autem do centra 15 min.

LETIŠTĚ

Autem se dostanete na vojenské letiště Praha – Kbely za 10 min, na letiště Praha – Letňany za 14 min., na letiště Václava Havla Praha – Ruzyně za 39 min.

DISPOZICE

Přímá majitelka prodá tento výjímečný a na míru designovaný byt v cihlové novostavbě, 1+kk/B, 36 m2, v Praze 9 - Černý Most, ulice Dobrovolného, s velkým balkónem, v 1. patře domu s výtahem, satelitem, orientace na západ. Byt je zařízen pro 2 osoby, k dlouhodobému bydlení je vhodný pro jednu osobu.

VYBAVENÍ

Apartmán je vybaven nádhernou koupelnou s proskleným sprchovým koutem, koupelnovými skříňkami a el. podlahovým topením, velkou moderní kuchyňskou linkou se sklovarnou deskou a ledničkou s mrazáčkem, plovoucí podlahou, dlažbou, speciálním osvětlením. K dispozici jsou přípojky na telefon/kabel/internet/digitální TV, pračku se sušičkou.

ZAŘÍZENÍ

Tento reprezentativní byt je plně zařízen: rozkládací sedací souprava, ratanová křesla a stůl na balkóně, jídelní a pracovní stolek se židlemi, televizní úložný stolek, policový regál, komoda, úložný prostor s policí a věšáky, botník, nádobí a kuchyňské příslušenství, záclony, závěsy, protialergická přikrývka a polštáře, ložní prádlo, ručníky, dekorace, úklidové a čistící prostředky. Od převzetí bytu je tedy možné ihned bydlet.

DOHODA

Na fotografiích je byt znázorněn bez zařízení i se zařízením. Byt je možné převzít bez nábytku, vybavení a dekorací. Taktéž je možné na přání byt přemalovat.

VÝZNAMNÉ

Ke kongresovému sálu PVA EXPO PRAHA dorazíte autem za 11 min. GOLF RESORT BLACK BRIDGE je od bytu autem vzdálen 10 min.

SPOJENÍ

V blízkosti je výjezd na Mladou Boleslav, Hradec Králové, Teplice, Náchod, Poděbrady, Polsko a Německo.

PARKOVÁNÍ

Parkování před domem je zdarma. Dle potřeby je možné, si v domě pronajmout kryté parkovací stání v podzemní garáži.

PŘÍRODA a OKOLÍ

Byt se nachází v zeleni, v klidné, malé čtvrti se soukromými vilami. K nově vybudované, 800 m vzdálené rozhledně Doubravce XIV dorazíte pěšky za 10 min. U nedalekého rybníku můžete pozorovat divoké kačeny a labutě, blízko se nachází i přírodní park Čihadla a Kyjský rybník. Zajisté Vás zaujme i úchvatná příroda v blízkých Horních a Dolních Počernicích nebo okolních vesnicích.

OBČANSKÁ VYBAVENOST

V blízkosti jsou pošta, městský i pracovní úřad, nákupní středisko, banky, restaurace, služby, poliklinika. Na Černém Mostě je jedno z největších nákupních center v ČR – Makro, Hornbach, Sconto, Siko, Ikea, Globus, XXL Lutz, KFC, Mc Donald´s a další hypermarkety.

SPORTOVNÍ VYŽITÍ

V okolí se nachází cyklotrasy, squash centrum, bowling, fitness centra, golf i minigolf. Krásné a klidné zelené okolí vybízí k vycházkám do přírody. Jednu stanici metrem je k dispozici plavecký areál (Hloubětín).

KULTURNÍ VYŽITÍ

Zábavu najdete např. v multikině CINEMA CITY ČERNÝ MOST. Obchodní centra na Černém Mostě pořádají pravidelně akce pro děti i dospělé. Za zmínku stojí např. letní kino či výběr modelek společností ELITE.

NÁKLADY

Zálohy na služby činí 2´374 Kč/měsíc + elektřina dle individuální spotřeby.

UPOZORNĚNÍ PRO RK

RK nepište prosím, VOLEJTE pouze v případě s okamžitým konkrétním zájemcem o prohlídku bytu.

KONTAKT

+420 721 885 021

YOU ARE LOOKING FOR AN INVESTMENT (NET Yield 4.83%) OR LIVING FOR YOURSELF OR YOUR ADULT CHILD? FOR SALE BEAUTIFUL, SUN, DESIGN, Cozy and Completely Equipped Apartment with a Large Balcony in New Building: Prague 9 - Black Bridge. NO COMMISSION! NEED TO SEE. CALL: 721 885 021

DO YOU WANT TO GET RIGHT TO THE CENTER OF PRAGUE AND FEEL AS A HOLIDAY IN THE HOTEL? I AM THE FIRST OWNER AND OFFER YOU A COMFORT APARTMENT AT A BUS STOP AND NEAR METRO LINE B OF THE PARADISE GARDEN. SUITABLE FOR LONG-TERM LUXURY LIVING, AS A MANAGEMENT APARTMENT FOR REGULAR TRAVELS IN PRAGUE, LOVING ASYLES OR FOR COMMERCIAL PURPOSES. THE APARTMENT IS AVAILABLE IMMEDIATELY, IN THE EVENT OF INTEREST IT IS POSSIBLE TO TAKE OVER A RELIABLE TENANT (rent incl. utilities 18´000 CZK / month).

AVAILABILITY

Very good and quick access to the center. Walk to the metro 7 min., Public transport 100 m to the metro Černý Most or Hloubětín (bus No. 141, 223, 224 in 5 min intervals). By car to the center 15 min.

AIRPORT

By car you can get to the military airport Prague - Kbely in 10 min, to the airport Prague - Letňany in 14 min, to the Václav Havel airport Prague - Ruzyně in 39 min.

DISPOSITION

Direct owner sells this unique and custom designed apartment in a brick new building, 1 + kk / B, 36 sqm, in Prague 9 - Černý Most, Dobrovolného street, with a large balcony, on the 1st floor with elevator, satellite TV, west orientation . The apartment is furnished for 2 persons, for long-term living is suitable for one person.

EQUIPMENT

The apartment is equipped with a beautiful bathroom with glass shower, bathroom cabinets and electric. floor heating, large modern kitchen with glass plate and fridge / freezer, floating floor, tiles, special lighting. There are connections to telephone / cable / internet / digital TV, washing machine with dryer.

EQUIPMENT

This representative apartment is fully furnished: sofa, sofa, rattan chairs and table on the balcony, dining and working table with chairs, TV storage table, shelf rack, chest of drawers, storage space with shelves and hangers, shoe rack, dishes and kitchen accessories, curtains, curtains, anti-allergic blanket and pillow, bed linen, towels, decorations, cleaning and cleaning products. It is therefore possible to live immediately after taking over the apartment.

AGREEMENT

The photos show the apartment with and without equipment. The apartment can be taken over without furniture, equipment and decorations. It is also possible to repaint the apartment on request.

IMPORTANT

The PVA EXPO PRAGUE congress hall can be reached by car in 11 minutes. GOLF RESORT BLACK BRIDGE is 10 minutes by car from the apartment.

CONNECTION

Near is exit to Mladá Boleslav, Hradec Králové, Teplice, Náchod, Poděbrady, Poland and Germany.

 

PARKING

Parking in front of the house is free. If necessary, it is possible to rent a covered parking space in the underground garage.

NATURE and SURROUNDINGS

The apartment is located in the countryside, in a quiet, small neighborhood with private villas. The newly built Doubravka XIV Lookout Tower, 800 m away, can be reached on foot in 10 minutes. Near the nearby pond you can observe wild ducks and swans, near the nature park Čihadla and Kyjský pond. You will also be interested in the breathtaking nature in the nearby Horní and Dolní Počernice or surrounding villages.

CIVIL EQUIPMENT

Nearby are post office, city and labor office, shopping center, banks, restaurants, services, health center. On černý Most is one of the largest shopping centers in the Czech Republic - Makro, Hornbach, Sconto, Siko, Ikea, Globus, XXL Lutz, KFC, Mc Donald's and other hypermarkets.

SPORT BENEFITS

There are bike paths, squash center, bowling, fitness center. Beautiful and quiet green surroundings encourages nature walks. One underground station is available swimming pool (Hloubětín).

CULTURAL ACTIVITIES

Entertainment can be found in the cinema CINEMA CITY ČERNÝ MOST. Shopping centers in Černý Most regularly organize events for children and adults. It is worth mentioning eg summer cinema or selection of models by ELITE.

COSTS

Advances on services render is CZK 2 374 / month + electricity according to individual consumption.

CAUTION FOR RK

RK please do not write, CALL only in the case of an immediate concrete candidate for a tour of the apartment.

CONTACT

+420 721 885 021

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570233
Dispozice1+kk
Dostupné od8. 8. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.