Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyBřezinova, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Březinova, Kolín - Kolín, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 1,1 m²
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmeme s dlouhodobou perspektivou slunný a prostorný byt 1+kk 33,7 m2 ve 4. patře s výtahem nově zatepleného panelového domu v ulici Březinova v Kolíně. Okna bytu v pokoji o rozměrech 21,0 m2 (měřeno bez kuchyňského koutu o ploše 4,9 m2) směřují na jihovýchod do parku. Předsíň bytu má plochu 4,1 m2. V okolí je plná občanská vybavenost. Dobrá možnost parkování přímo před domem na nově rekonstruovaném parkovišti. Byt má plastová okna, elektrický sporák. V kuchyní, kterou lze oddělit závěsem od obývacího pokoje je v kuchyňské lince prostor pro pračku a je zde velká skříň sloužící jako praktická spíž. K příslušenství bytu patří také sklepní kóje o ploše 1,1m2 a možnost využívat společnou domovní kolárnu-kočárkárnu. V domě je nedávno rekonstruovaný výtah. 

Platby: měsíční nájem 8.900,- Kč + záloha na služby v současnosti cca. 2.000,- Kč/měsíc. Elektřina na osvětlení (velmi úsporné LED osvětlení) a vaření bude převedena na nájemce. Vratná kauce ve výši 12.000,- Kč.

We rent a newly renovated sunny and spacious apartment 1 + kk 33.7 m2 on the 4th floor with lift of newly insulated panel house in Březinova street in Kolín. The windows of the apartment in the room measuring 21.0 m2 (measured without kitchenette area of 4.9 m2) face southeast into the park. The hallway is 4.1 m2. There are full civic amenities. Good parking in front of the house in the newly renovated parking. The subject of renovation of the apartment was the laying of new PVC floors, installation of a new hood and energy-saving LED lighting in the living room (there is also possibility of continuous regulation of light intensity and temperature by remote control), kitchen and hallway, complete painting and new mirror cabinets in the bathroom and toilet - see current status. photo. The apartment has also new plastic windows, electric stove and large refrigerator with freezer box. In the kitchen, which can be separated by a curtain from the living room, there is space for a washing machine in the kitchen unit and there is a large wardrobe serving as a practical pantry. Above the windows there is a curtain rail. The apartment also includes a cellar with an area of 1.1 square meters and the possibility of using a common house-bicycles.. The house has recently renovated elevator. Payments: monthly rent 6.900, - CZK + deposit for services 1.100, - CZK / month. Electricity for lighting (very economical LED lighting) and cooking will be transferred to the tenant. Refundable deposit of CZK 10,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570261
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 1,1 m²
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKolín, Na Magistrále
🚶 212 m (3 min)
PoštaKolín 1
🚘 1 501 m (4 min)
ObchodPenny-Market
🚶 392 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 552 m (7 min)
RestauraceZlatá Koruna
🚶 756 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚶 473 m (6 min)
Škola1. ZŠ
🚘 1 245 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Bachmačská
🚶 252 m (3 min)
SportovištěStáj Václav
🚘 2 023 m (5 min)
Hřiště
🚶 14 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.