Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 92 m² bez realitkyZápadní, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Západní, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný slunný byt v žádané lokalitě Západní ulice v Bolevci. Jedná se o řadu nízkých třípatrových domů. Dům má pouze 8 bytů. Velmi klidná ulice, navíc slepá, vjíždí sem pouze osoby, které zde bydlí, jsou zde dobré parkovací možnosti.

V ulici je základní i mateřská škola, děti chodí do školy bez jakéhokoliv přecházení dopravní komunikace. Nedaleko je zastávka tramvají č. 1, 4 nebo autobusu č. 30. Byt je v bezprostřední blízkosti čisté přírody - rybníky a lesy jsou na dosah. Byt 4+1 o velikosti 92 m2 se nachází ve třetím patře domu.

V bytě je velká předsíň, kuchyně, čtyři prostorné pokoje, šatna a lodžie. Prostor bytu byl již rekonstruován, koupelna byla prostorově rozšířena. Kuchyně je propojena s obývacím pokojem. Velkou výhodou bytu je vlastní čistá uzamykatelná suterénní místnost o velikosti cca 16 m2, která slouží pro uložení sezonních a sportovních věcí nebo jako dílna. Tyto prostory patřící k bytu jsou jedinečné právě u bytů v Západní ulici, kdy každý vlastník bytu využívá navíc svůj prostor o velikosti dalšího pokoje. Ještě je v domě další místnost využívána nájemníky jako společná posilovna. Dům s byty je kompletně zrekonstruovaný – zateplený, nová okna, rozvody i střecha.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570330
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.