Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 115 m² bez realitkyTovární, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Tovární, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


=LOKALITA=

Nová výstavba řadových domů se nachází v nově vznikající zástavbě na rozhraní města Králův Dvůr a města Beroun v ulici Spojovací v Králově Dvoře, kde v současné době dochází k individuální, řadové, ale i bytové výstavbě domů.

Města Králův Dvůr a Beroun nabízí kompletní a výbornou občanskou vybavenost, jako jsou školy, hypermarkety, sportovní haly, dětská hřiště, tenisové kurty a další. V okolí se nachází spousta dalších volnočasových aktivit.

Pro dopravu mezi městy je možné využít i autobusy MHD, které mají zastávky v docházkové vzdálenosti cca 300 m. Králův Dvůr má skvělé autobusové spojení do Prahy, cesta trvá cca 30 min. na metro Nové Butovice. Dálnice D5 umožňuje rychlý spoj do Prahy či do Plzně (Zličín 20 min.)

=PŘEDSTAVENÍ DOMŮ=

Komplex domů nabízí 2 x 3 rodinné řadové domy, které jsou nízkoenergetické, třídy B (velmi úsporná), s dispozicí 4+kk o celkové užitné ploše 115,6 m² se dvěma parkovacími místy a pozemkem 302 – 365 m².

Celý komplex je oplocen a příjezd k domům je zajištěn vstupní závorou na dálkové ovládání.

K prodeji jsou určeny domy F a B.

Dům je postaven z Porothermu a má dvě obytná nadzemní podlaží. Na přízemí navazuje zahrada orientovaná na jih, hlavní vstup do domu je ze severní části domu. Před vstupem se nachází dvě parkovací místa a vnitřní komunikace komplexu.

Střecha domu je pultová s přípravou pro antény a kabeláž, fasáda je řešena silikátovou omítkou.

=EXTERIÉR A INTERIÉR=

Rámy oken a dveří jsou plastové, zevnitř bílé a zvenku šedé-antracitové (odstín odpovídá barevnému řešení fasády). Výplně oken jsou řešeny trojsklem a každé okno, ale i dveře na zahradu, jsou osazeny okenními el. roletami, jenž umožňují komfortnější bydlení z důvodu světla, hluku, ale i zabezpečení. U vchodových dveří nechybí bezpečnostní prvky a interiérové dveře jsou obložkové.

Vytápění domu je řešeno podlahově – el. topné kabely s termostaty jsou v obou podlažích. Domy obsahují krbové komíny. Obklady a dlažba – slinutá keramika Pietra. Plovoucí podlahy jsou v designu přírodního dřeva. Omítky jsou hladké, sádrové a výmalba je bílá. Schodiště je betonové s dřevěnými nášlapy z masivu. Nad vchodem do zahrady je umístěna el. markýza. Zahrada mezi sousedními domy je vyznačena výsadbou živého plotu. Na každém pozemku se nachází vzrostlý strom, keře a zasetý trávník.

=INTERIÉR A POUKAZ=

Koupelna, WC a úklidová místnost jsou osazeny zařizovacími předměty.

Kuchyň je bez vybavení s přípravou všech instalací dle navrženého optimálního uspořádání kuchyně od Studia Imagine-interier Beroun, kde si s naším poukazem v hodnotě 100.000 Kč můžete následně vybrat či upravit vybavení Vaší kuchyně dle vašich představ.

=ZÁVĚR=

Nemovitost k dnešnímu dni není zanesena v online mapách, ale nachází se u: Spojovací 616, Králův Dvůr

Informativní PDF (+ více fotografií a informací): http://bit.ly/prezentace_bydleni

Domy jsou přístupné k prohlídkám od prosince 2019.

Cena za dům od 5.990.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570462
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha115
VybavenoČástečně
Plocha pozemku302
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.