Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 242 m² bez realitkyMariánské údolí, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký kraj

Mariánské údolí, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký krajVybaveno
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chata se nachází v krásném prostředí v bezprostřední blízkosti řeky Ohře. Stavba ze sedmdesátých let, prošla před 10 lety rozsáhlou rekonstrukcí, celý interiér je obložen dřevěnými palubkami a je velmi vkusně a účelově zařízen pro chvíle odpočinku. Do chaty je přivedena elektřina 220/380V, voda je napojena z řadu (na zimu se v chatové kolonii voda zavírá). K ohřevu vody slouží průtokové ohřívače. V koupelně je splachovací WC a sprchový kout. Pro vytápění je možno využít stylová krbová kamna. Kuchyň je zařízena moderními spotřebiči, jako je sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka na nádobí, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba. Všechny spotřebiče, nábytek i vybavení chaty jsou v ceně prodeje. Pro přespání jsou tu dva malé pokojíky, v jednom je jedno lůžko, ve druhém palanda. Dále je tu válenda na verandě a v případě potřeby se dá rozložit sedačka v obývacím pokoji. Zahrada je okrasná, mírně svažitá, se spoustou vzrostlých stromů, které zajišťují příjemný chládek i v těch nejteplejších dnech. Posedět můžete buď na zastřešené terase nebo u ohniště. Celý dům je podsklepený, suchý, se šindelovou střechou. Na zahradě jsou dva nářaďové domky, z nichž jeden se dá využít rovněž pro přespání dvou osob. Výměra chaty je 48m2, plocha pozemku je 194m2. V chatě je zabudován protipožární senzor a bezpečnostní systém Jablotron. Stav chaty je velmi dobrý, umístěný na kraji Klášterce, má dvě podlaží, o ploše 48 m2, pozemek o velikosti 242 m2, se zastavěnou plochou 48 m2, a zahradou 194 m2, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, terasa, zařízeno nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570489
DispoziceOstatní
Dostupné od10. 8. 2019
Typ budovyOstatní
Užitná plocha242
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.