Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Jeseniova, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zlevněno! Nabízím k prodeji byt 2+kk v cihlovém domě po revitalizaci ve vyhledávané lokalitě na pomezí Vinohrad a Žižkova, která vyniká skvělým dopravním spojením do centra. Lokalita s výbornou občanskou vybaveností – nejbližší základní škola vzdálená 265 metrů, několik MŠ v okolí, Gymnázium a sportovní areál s plaveckým bazénem Na Pražačce 460 metrů. Tramvajová i autobusová zastávka 5 minut pěšky, metro 3 stanice tramvají, pár kroků od domu restaurace, kavárny, nejrůznější obchody (mnoho potravin, včetně supermarketu), pobočka banky s bankomatem 5 minut pěšky, poliklinika, nákupní centrum Flora. Slavné kino Aero vzdálené 3 minuty pěšky (230 metrů).

Také ale ani ne za 10 minut pěšky ke vstupu do parku Vítkov, 18 minut pěšky do rozlehlého parku Parukářka s restaurací a 10 minut krokem do parku Židovské pece. Blízko nákladového nádraží (10 minut), kde vyroste nový rezidenční projekt a v budoucnu bude stanice metra D.

Byt s vysokými stropy je po rekonstrukci včetně stoupaček a rozvodů. Nové vytápění s úsporným kondenzačním kotlem Vaillant a programovatelným termostatem (včetně ohřevu vody), nové radiátory (v koupelně otopný žebřík), rozvody topení v mědi. Komín vyvložkován dle posledních norem.

Nízké měsíční poplatky za byt: elektřina 820,- + plyn 1.030,- (+ vodné, fond oprav a služby domu 1.988,-).

Plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnou lednicí, mrazákem, plynovým sporákem s elektrickou troubou, digestoří a vestavěnou myčkou nádobí. V kuchyni je i mikrovlnná trouba a jídelní stůl. Laminátová podlaha v kuchyni i předsíni, v pokoji nové linoleum, v koupelně a na WC dlažba. Okna nová plastová.

Na chodbě úložné prostory + stropní úložné prostory. V pokoji patro na spaní (dvoulůžko) s velkým pracovním stolem. WC zvlášť.

UPC, společná anténa, pevná telefonní linka k připojení. Domácí telefon na domovní zvonek se vzdáleným otevíráním domovních dveří.

Výměra: pokoj 20,7m, pokoj s KK 15m, přesíň 4,4m, koupelna 4,4m, WC, 1,1m, sklep (plocha sklepní prostory se nezapočtává do celkové plochy jednotky - nejsou kóje, je nutné vybudovat v rámci SVJ z fondu oprav).

K bytu patří ideální podíl na 4 nebytových jednotkách s výnosem pronájmu.

Dům s výtahem má novou fasádu, střechu, stoupačky a je zateplen.

Byt je orientován do zeleného vnitrobloku a je v něm velmi příjemné klima i v letních měsících. Byt je díky orientaci do vnitrobloku velmi tichý, z ulice není nic slyšet. Z vnitrobloku 2 patra nad zemí, z ulice v prvním podlaží.

Byt je okamžitě k nastěhování, je vhodný i na investici s následným pronájmem.

Zahradu ve vnitrobloku lze využít k relaxaci, posezení s přáteli, nebo sušení prádla. K dispozici ihned. Na bytu neváznou zástavní práva.

Prohlídky ve všední den ve večerních hodinách, nebo o víkendu. 775 938 318 - ideálně SMS. RK nevolejte!!!

Flat 2+kk for sale with a usable size of 46 sqm in very good location of Prague 3, with walking distance to Wenceslas Square.

Furnished apartment is situated on the 2th floor. Layout includes bedroom, living room with kitchenette (fully equipped – gas cooker, oven, freezer, fridge, dishwasher), bathroom, toilet. The apartment is oriented to the courtyard (large garden inside, not accesible from the street), which ensures absolute silence.

The location offers all the civic amenities, many shops, restaurants and cafes. Great transport accessibility, close to the tram or metro stop. Within walking distance there are three large parks – „Vítkov“, „Parukářka“ and „Židovské pece“.

The apartment is suitable also as investment for Airbnb or renting – able to use immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570555
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.